Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε το γεγονός της χειμερινής λειτουργίας του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Άνδρου.

Συγκεκριμένα «το Μουσείο της Άνδρου θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του από Οκτώβριο μέχρι και Μάιο αναρτώντας έργα διάσημων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών από τις συλλογές του.

Κατά την ίδια περίοδο θα παρουσιάζεται, σε ξεχωριστό χώρο, ένα ειδικό αφιέρωμα στον Ντίκο Βυζάντιο, με μέρος αντιπροσωπευτικών έργων των τριών περιόδων της δουλειάς του, τα οποία περιήλθαν πρόσφατα, κατόπιν δωρεάς της αδερφής του κυρίας Μαριλένας Λιακοπούλου στις Συλλογές του Μουσείου.

Οι ώρες λειτουργίας του Μουσείου για το κοινό κατά την χειμερινή περίοδο είναι: Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 10:00 έως 14:00.

Οργανωμένες ομάδες επισκεπτών όπως σχολεία, σύλλογοι κ.λπ. έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν και άλλη μέρα το μουσείο μετά από σχετική συνεννόηση.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του μουσείου 22820 22444 ή στο γραφείο Επικοινωνίας του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Αθήνα (210 7252895-6, κα Ελένη Γαλάνη).

Ας σημειωθεί ότι το καλοκαιρινό εικαστικό αφιέρωμα στον διαπρεπή βέλγο ζωγράφο PaulDelvaux, το οποίο τίμησαν πολλοί Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, έληξε αισίως ως προς το πρώτο σκέλος του της Άνδρου και στην συνέχεια στις 21 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε το ίδιο αφιέρωμα στο Βασιλικό Μουσείο Καλών Τεχνών των Βρυξελλών, όπου θα παρουσιάζεται μέχρι τα μέσα του προσεχούς Ιανουαρίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.