Αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες, την διακοπή δηλαδή της υδροδότησης, ασυνείδητοι έριξαν μπάζα πάνω σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο Σασά. Η βλάβη επισκευάστηκε, τα μπάζα παραμένουν… Για ελαστικότητα του σωλήνα πλέον δεν γίνεται λόγος, και σε ενδεχόμενη βλάβη δεν επιδέχεται επισκευή. Τι ωραία!

Παρκάρουν τα αυτοκίνητα, παρκάρουν και τα σκουπίδια… Έξω από τους κάδους μπορεί να βρει κανείς ότι ζητήσει… Τι καθαριότητα!

Το γκράφιτι είναι μιας μορφής τέχνη…

  • Για διαφοροποιήσεις στις τιμές των αγαθών από την Αθήνα στην Άνδρο δεν σχολιάζει κανείς. Αντιλαμβανόμαστε όλοι την διαφορά της επαρχίας από την πρωτεύουσα. Άσχετα αν ο Φ.Π.Α. είναι 13% στις Κυκλάδες σε σύγκριση με την υπόλοιπη χώρα που είναι 19%. Υπάρχουν όμως διαφορές κραυγαλέες όπως αυτή που αντιμετώπισαν Παλαιοπολιανοί αναγνώστες οι οποίοι διαπίστωσαν διαφορά στην κατασκευή μαρμάρινης πινακίδας με περίπου 100 χαραγμένα γράμματα. Η προσφορά της Άνδρου ήταν 600 € Η κατασκευή της στην Αθήνα με 120 γράμματα κόστισε 160 €. Τι θαύμα κι αυτό!
  • Τέλος, δεν αναφέρομαι πλέον σε καμία προεκλογική κρίση ή επίκριση δεδομένης της γενικότερης κρίσης θεσμών, ηθών και απαξίας που διάγει ο δημόσιος βίος του τόπου μας σε κάθε επίπεδο!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.