Μεταξύ μας είναι βέβαιη ποιος κρύβεται κάτω από το ψευδώνυμο. Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι σωστή η απόφασή σου να σταματήσεις να φωτογραφίζεις και να σχολιάζεις. Μάλλον τώρα επιβάλλεται να πάρεις την φωτογραφική μηχανή σου και να φωτογραφήσεις τον άλλοτε πανέμορφο πεζόδρομο της Χώρας.

Δεν φτάνει που τα διάφορα οχήματα τον διασχίζουν πλέον καθημερινά είτε για να εξυπηρετήσουν τα καταστήματα είτε τα βαριά οχήματα των χρηματαποστολών, είτε τα αδιάφορα άλλα που με τους κραδασμούς που προκαλεί η διέλευσή τους ξεκολλούν τις μαρμαρόπλακες οι οποίες αν δεν σπάσουν τελείως και συμπληρωθεί το κενό με τσιμέντο, το οποίο είναι τόσο κακό υλικό, ή δεν ξέρω τι άλλο φταίει που πολύ σύντομα «καμπαρντίζει» και φεύγει ή ξανατοποθετούνται οι ήδη σπασμένες πάλι με ένα κακό αρμό που και αυτός σιγά – σιγά φεύγει δημιουργώντας επικίνδυνα κενά σε ένα δρόμο που τον περπατούσες χωρίς να φοβάσαι που θα βρει το τακούνι σου.

Η δεύτερη μεγάλη κακή αποκατάσταση έγινε πέρσι, όταν χρειάστηκε να αντικατασταθούν οι παροχές του νερού και η τρίτη τώρα που γρήγορα πρόχειρα και βιαστικά γίνεται η αποκατάσταση λόγω της υπόγειας καλωδιοποίησης.

Αλήθεια δεν υπάρχει πια αυτό το μάρμαρο σε αυτό το χρώμα; Χάθηκε η καλαισθησία; Το προσεκτικό αρμολόγημα, ο σεβασμός της καμπυλότητας που άφηνε τα νερά της βροχής στην άκρη του οδοστρώματος, τίποτα δεν υπάρχει;

Θα συμβιβαστούμε ξανά με την προχειρότητα και την ασχήμια;

Α.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.