Διαμαρτυρία κατοίκων Χώρας Άνδρου σχετικώς με την διέλευση τροχοφόρων οχημάτων μετά την αποπεράτωση των εργασιών πλακόστρωσης του κεντρικού πεζοδρόμου της Αγοράς

Οι κάτωθι υπογράφοντες ζητούμε την συμπαράσταση σας ώστε να απαγορευθεί η διέλευση παντός τροχοφόρου οχήματος στο πλακόστρωτο της Αγοράς προς αποφυγή ζημιών σε αυτό.

Κύριοι, καθώς γνωρίζετε, ο δρόμος αυτός έχει χαρακτηρισθεί ως πεζόδρομος επί δημαρχίας Μιχαήλ Πολέμη με ομόφωνη απόφαση του τότε δημοτικού συμβουλίου. Όσες απόπειρες να επιτραπεί η ελεύθερη διέλευση τροχοφόρων έχουν γίνει από τότε, έχουν οδηγήσει μόνον στην καταστροφή του εν λόγω πεζοδρόμου.

Στην πρωτοβουλία μας αυτή έχουμε συμπαραστάτες αρκετά σωματεία της Άνδρου, όπως των Ανδρίων Ναυτικών, των Ενώσεων Ανδρίων Αθηνών και Πειραιώς και άλλα. Το ανωτέρω κείμενο διαμαρτυρίας, με τις υπογραφές που ακολουθούν, θα δημοσιευθεί στα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης και θα κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Είμεθα βέβαιοι ότι θα συμφωνήσετε με την διαμαρτυρία μας αυτή και θα συμβάλετε αποφασιστικά ως Δήμος, φέροντας το θέμα για έγκριση στο δημοτικό σας συμβούλιο.

Ευχόμενοι κάθε επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες σας για το καλό του νησιού μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,Αχιλλέας Αν.Παντζόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.