Αγαπητή Ανδριακή,

Στο φύλλο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2010 δημοσιεύεται επιστολή του κ. Φαίδωνα Βασιλειάδη «σε απάντηση» επιστολής που απέστειλα τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στο Δήμο Άνδρου, το Επαρχείο Άνδρου και προς δημοσίευση στην εφημερίδα σας.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή μου με τίτλο «Καταστροφική παρέμβαση σε παλιό πεζόδρομο των Αποικίων», θέλησα να δημοσιοποιήσω τη διαμαρτυρία μου για την πάγια τακτική του απελθόντος προέδρου του Δ.Δ. Αποικίων κ. Νίκου Στεφάνου να μη συγκαλεί τοπικό συμβούλιο για τη λήψη αποφάσεων και να ενημερώσω για τη συνήθεια του να λαμβάνει αποφάσεις με καθαρά συνοπτικές διαδικασίες.

Στην εν λόγω επιστολή χρησιμοποίησα τον όρο «γνωστός ιδιώτης» αποφεύγοντας να ονοματίσω τον κ. Φ. Βασιλειάδη, καθώς η επιστολή μου είχε άλλους αποδέκτες και από αυτούς περίμενα μια απάντηση.

Αντ’ αυτού, διαβάσαμε μια ιδιαίτερα μακροσκελή επιστολή στην εφημερίδα σας, όπου ο κ. Φ. Βασιλειάδης αναλύει διεξοδικά γεγονότα και καταστάσεις, με τη συνδρομή ιστορικών και λαογραφικών αναφορών, στοιχείων που άπτονται της μηχανικής και της αρχιτεκτονικής επιστήμης, επιστρατεύοντας ακόμη και  λεξικολογικές ερμηνείες, δίνοντας τέλος  έως και μικροπολιτικές διαστάσεις στο ενδιαφέρον και τις ανησυχίες μου.

Είναι πραγματικά κρίμα όλα τα παραπάνω που διάβασα με τόσο προσοχή στην επιστολή του και κατανοώ ότι τα είχε παρουσιάσει και στον κ. Νίκο Στεφάνου, να μην μας τα είχε μεταφέρει ο ίδιος ο τέως πρόεδρος του Δ.Δ Αποικίων σε ένα τοπικό συμβούλιο όπως και όφειλε.

Σε ότι αφορά την τιμή και την προσωπικότητα του κ. Βασιλειάδη η οποία με έκπληξη διάβασα ότι θίγεται από τα γραφόμενα μου, τον παρακαλώ να ξαναδιαβάσει προσεκτικά την σύντομη επιστολή μου αντί να προβαίνει σε απειλές νομικών συνεπειών και ειρωνείες φυσιολατρικού περιεχομένου.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Φωτεινή Ραΐση

Ιανουάριος 2011

Αποίκια,  Άνδρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.