Σ’ αποχαιρετώ αγαπημένε μας πάτερ Ιπποκράτη. Γκρίζαρε ο καιρός στα Αποίκια, το χωριό μας σήμερα 23 του Μαρτιού. Καλοσυνάτος και οικείος για όλους μας, αφουγκραζόσουν τους πόνους και τα δάκρυά μας.

Ορφάνια στην Παναγιά της Σάριζας λίγο πριν ανατείλουν τα Άγια Πάθη στους μενεξεδένιους ορίζοντες. Μαβιά τα σαλκίμια θα στολίσουν τους Επιταφίους του χωριού μας. Σε όλη σου την οικογένεια, την αξιαγάπητη πρεσβυτέρα σου, στο πολυαγαπημένο σου παιδί, στα αγαπημένα αδέλφια σου και συγγενείς οι ψαλμοί των Παθών να τους χαρίσουν Ειρήνη και Γαλήνη στην ψυχή τους. Πονάμε αγαπημένε μας ιερέα… Πάλλευκα ρόδα, μυριάδες θα απλώσομε στην ιερή μορφή σου. Εμείς όλοι που σ’ αγαπήσαμε. Παντοτινά θα μείνεις στην σκέψη μας, εις τους αιώνας των αιώνων αμήν. Κι εσύ Προσευχήσου ανάμεσα στους Αγγέλους να γαληνέψει η τρικυμισμένη θάλασσα, ν’ αγναντέψουμε ξανά τον Χρυσοστόλιστο Πύργο της ψυχής σου…

Χριστίνα Ραΐση Μανάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.