Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013 δύο έργα εκπαίδευσης για το νομό Κυκλάδων με συνολικό προϋπολογισμό 4,3 εκ. €, εκ των οποίων το ένα αφορά το νέο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου, προϋπολογισμού 3.500.000 €.

Πρόκειται για την κατασκευή νέου εξαθέσιου Δημοτικού στο Γαύριο δυναμικότητας 150 μαθητών. Το κτήριο είναι διώροφο με συνολικό εμβαδόν 1.550,85 τ.μ. και περιλαμβάνει έξι αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, γραφεία καθηγητών διδασκάλων, βιβλιοθήκη, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και τους απαιτούμενους βοηθητικούς χώρους, καθώς και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Επίσης θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια του σχολικού εξοπλισμού με τα απαραίτητα έπιπλα και όλα τα άλλα είδη υποστήριξης της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ανδρου η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ εξασφαλίστηκε χάρη στις «συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Άνδρου και ιδιαίτερα του Δημάρχου Γιάννη Γλυνού και της Τεχνικής Υπηρεσίας»,που «απέδωσαν καρπούς και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.