Τίτλοι τέλους  για την Λέσχη Ανδρίων που στις 11 Σεπτεμβρίου αναχώρησε με φορτηγάκι τεχνικής εταιρίας του νησιού  προς «άγνωστη κατεύθυνση» – αποθήκη  μέχρι νεωτέρας. Κλείνει ένας κύκλος ζωής. Ίσως ανοίξει ένας άλλος…αυτό τουλάχιστον θέλουμε να ελπίζουμε.

Την παραπάνω εικόνα δεν περιμέναμε να δούμε στο νησί μας. Το γεγονός της διάρρηξης της 15.9.2011 στην Χώρα της Άνδρου, των φαρμακείων, του δημοτικού καταστήματος, τουριστικού πρακτορείου, και τεχνικού γραφείου δηλώνει μεταξύ άλλων την απώλεια της ασφάλειας μας και μια εποχή που έφυγε ανεπιστρεπτί… Αυλαία για την Λέσχη, αυλαία και για την ασφάλεια, ευτυχώς που χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία των Σπύρου και Αδαμάντιου Πολέμη και στον ΜΟΥ.Σ.Α. ανασυστάθηκε η Φιλαρμονική Άνδρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.