«Στο τεύχος της Ανδριακής Αυγούστου Σεπτεμβρίου 2012 διάβασα με χαρά το άρθρο του Διαμαντής Μπασαντή «Πρόσωπα της καλοκαιρινής Ανδρου» και του απευθύνω θερμά συγχαρητήρια  για τα πρόσωπα που αναφέρει. Εγώ θα αναφερθώ σε ένα πρόσωπο που γνωρίζω, τον στενιώτη Γιώργο Ελευθερίου.

Ο Γιώργος Ελευθερίου είναι γιος συναδέλφου πλοιάρχου του Παντελή και είναι ταλέντο που πρέπει να αναδειχθεί μέσω του ανδριακού κόσμου σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Εκτός της ξυλογλυπτικής είναι και συντηρητής ξύλων πάσης φύσεως αλλά και συντηρητής Αγιογραφιών. Μπορεί ο καθένας να επισκεφτεί τον Άγιο Γεώργιο (Μουβελά) τον Άγιο Γεώργιο (Μητροπολιτικός Ναός) και τις διάφορες εικόνες που συντηρεί για να πειστεί.

Γιώργο εκ μέρους του Δ.Σ. του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Στενιών σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου.

Δημήτριος Ι. Καραπιπέρης Τ. πρόεδρος Π.Ε.Σ.Π.Ε.Ν. Και νυν Αντιπρόεδρος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.