Κύριε Δήμαρχε – κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Αν και θα μπορούσα να επικαλεστώ πια την Απόλυτη Απογοήτευση μου για τις Προσπάθειες και Πρωτοβουλίες που έχω αναλάβει εδώ και τουλάχιστον 8 χρόνια ώστε να βελτιωθεί η Πληρότητα και Ποιότητα των Δημόσιων / Δημοτικών Υποδομών στην Άνδρο και να έχω αποστασιοποιηθεί οριστικά, κάτι ριζωμένο βαθιά μέσα μου δεν με αφήνει να το κάνω !!!

Αναφέρομαι στην ΠΛΗΡΗ αδιαφορία και απαξίωση που έχει δείξει η κυρία Μαργαρίτα Κορκοδείλου – αρμόδια Λειτουργίας των Σχολείων του Δήμου και του Αθλητισμού – όταν από το Καλοκαίρι προσπαθώ να την Ενημερώσω και να ζητήσω την Συμμετοχή του Δήμου Άνδρου σε δύο ιδιαίτερα σημαντικά Προγράμματα – που δυστυχώς λήγουν στο τέλος του Δεκέμβρη και του έτους :

1/ Αίτηση Συμμετοχής στον Διαγωνισμό μεταξύ όλων των Ελληνικών Σχολείων γαι Βράβευση του “Αειφόρου Σχολείου” – που διοργανώνεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ και την αιγίδα του ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ & Δ.Β.Μ. (της οποίας είμαι μέλος από το 2005). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον  ιστότοπο: www.aeiforosxoleio.gr

2/ Την συμμετοχή στο συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα – του ΕΠ.ΠΕΡ.Α.Α. (Αξονας Προτερ. 1) και του Υ.ΠΕ.Κ.Α. – για Φωτοβολταϊκά στις Στέγες των Σχολείων ενταγμένα ίσως και με σύνθετες Δράσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας (από υγρά καύσιμα), που στις ιδιαίτερα αντίξοες περιόδους που βιώνουμε και τα σχολεία της Περιφέρειας θα έχουν σίγουρα προβλήματα Επαρκούς Θέρμανσης τους επερχόμενους χειμερινούς μήνες . Περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω ιστότοπο: http://www.epperaa.gr/el/Pages/axonasproteraiothtas1.aspx

Θεωρώ ότι και στις δύο Προκηρυγμένες Δράσεις ο Δήμος Άνδρου θα πρέπει να ‘τρέξει” για να προετοιμάσει την συμμετοχή του, γιατί είναι πολύ αμφίβολο αν υπάρξουν παρόμοιες ευκαιρίες στο άμεσο Μέλλον. Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν το ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, και θα είμαι στην διάθεση σας για Μελετητική ή άλλη βοήθεια.

 ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ   ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ – Αρχιτέκτων Μηχανικός

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.