Απάντηση σ’ ένα φίλο…

Όταν προγραμματίζαμε αυτή την εκδήλωση κανείς από το Δ.Σ. του Συλλόγου δεν μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία αυτής της βραδιάς. Θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στον φίλο και εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας κ. Κώστα Μπάκα, ο οποίος με το δημοσίευμα του στο τεύχος του Μαρτίου 2013, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε.

Πράγματι συμφωνούμε ότι ο βασικός σκοπός του Συλλόγου είναι να παράγει πολιτισμό με τις εκδηλώσεις του και το σημαντικότερο να φέρνει σε επικοινωνία και να ενώνει τους φίλους και τα μέλη του. Τέλος, θέλω να πω με την αφορμή που μου έδωσε το κείμενο του κ. Μπάκα, ότι ο μοναδικός σκοπός του Συλλόγου από την εποχή της ίδρυσης του ήταν να παράγει πολιτισμό και οι Καππαριανοί να αγκαλιάζουν τους ανθρώπους που περνούν από το χωριό μας.

Φίλε και συγχωριανέ  Κώστα Μπάκα σ’ ευχαριστούμε πολύ.

Το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.