Η «δωρεάν» άγνωστη κάλυψη που υπάρχει στο συμβόλαιο μας με μια έξυπνη κίνηση, Επωφεληθείτε!

Γιατί και πως χρησιμοποιώ την φροντίδα ατυχήματος. Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, είτε φταίω είτε όχι:

Καλώ την «Φροντίδα Ατυχήματος» και έρχονται στον τόπο του ατυχήματος, όλο το 24ωρο. Συμπληρώνουν επί τόπου την δήλωση ατυχήματος και το έντυπο του φιλικού διακανονισμού. Βγάζουν φωτογραφίες, καλούν την τροχαία (εάν χρειάζεται) και συλλέγουν στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος. Ρυμουλκούν το ασφαλισμένο όχημα στην περίπτωση, που λόγω του ατυχήματος, δεν κινείται. Συμβουλεύουν για τις επόμενες ενέργειες.

Ξεμπλέκω εύκολα και γρήγορα από την γραφειοκρατία και κερδίζω χρόνο και ηρεμία.

Η «Φροντίδα Ατυχήματος» είναι μια νέα σχετικά ασφαλιστική κάλυψη, που απευθύνεται σε όλους όσους ασφαλίζουν τα αυτοκίνητα τους ή την μοτοσυκλέτα τους. Η φροντίδα ατυχήματος παρέχεται δωρεάν από τις ασφαλιστικές εταιρείες, δεν υπάρχει δηλαδή πρόσθετο κόστος ασφάλισης και περιλαμβάνεται σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας και μικρού φορτηγού. Είναι χρήσιμη ασφαλιστική κάλυψη και πολλές φορές αποδεικνύεται πολύτιμη.

Τι προσφέρει η φροντίδα ατυχήματος

Η «Φροντίδα Ατυχήματος» προσφέρει υπηρεσίες, σε περίπτωση που το όχημα μας εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Με ένα απλό τηλεφώνημα από το σημείο του  ατυχήματος (ο αριθμός του τηλεφώνου υπάρχει πάνω στο ειδικό σήμα ασφάλισης και στο ασφαλιστήριο), έρχεται ο εξειδικευμένος συνεργάτης, όλο το 24ωρο και αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, εφόσον είναι απαραίτητο, ρυμουλκεί το όχημα στο πλησιέστερο συνεργείο ή στην κατοικία μας… Καλούμε την «Φροντίδα Ατυχήματος», όχι μόνο στα τροχαία ατυχήματα, αλλά και στις περιπτώσεις ζημιών από φυσικά φαινόμενα, από φωτιά κ.λπ.

Διαφορές με την οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια είναι μία προαιρετική κάλυψη και έχει πρόσθετο κόστος ενώ η φροντίδα ατυχήματος παρέχεται δωρεάν. Η οδική βοήθεια ενεργοποιείται σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, ηλεκτρικής βλάβης και σε περίπτωση ατυχήματος ενώ η φροντίδα ατυχήματος μόνο σε περίπτωση ατυχήματος. Πολλές φορές στα μάτια του ασφαλισμένου οι δύο καλύψεις ταυτίζονται, γιατί συνήθως παρέχονται από τις ίδιες εταιρείες. Στην πραγματικότητα αποτελούν δύο διαφορετικά ασφαλιστικά προϊόντα.

Ποιοι ωφελούνται

Ο ασφαλισμένος, γιατί με ένα τηλεφώνημα, όλο το 24ωρο, ξεμπλέκει από την γραφειοκρατία του ατυχήματος. Η ασφαλιστική εταιρεία, γιατί εξακριβώνει άμεσα και γρήγορα τις πραγματικές συνθήκες του ατυχήματος και λαμβάνει σε ηλεκτρονική μορφή τον φάκελο της ζημιάς. Ο ασφαλιστής, γιατί δεν εμπλέκεται στις γραφειοκρατικές διαδικασίες και συγκεντρώνει όλη την προσοχή του στην εξυπηρέτηση του πελάτη, στην παρακολούθηση της πορείας της ζημιάς και στη σωστή αποζημίωση.

Η χρησιμοποίηση της φροντίδας ατυχήματος είναι μία έξυπνη κίνηση. Αν σας συμβεί ατύχημα με το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, καλέστε την αμέσως και αξιοποιήστε την.

Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε!

Μαρίκα Βικτωράτου

Η Μαρίκα Βικτωράτου γεννήθηκε στην Άνδρο και είναι απόφοιτος του Αρσακείου Ψυχικού. Έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος στην Εθνική Ασφαλιστική με σπουδές στο marketing και πωλήσεις, ενώ δραστηριοποιείται ως πιστοποιημένη μεσίτης ασφαλίσεων. Είναι  πρόεδρος στην εταιρεία «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεως  ΑΕ» εταιρεία τρίτης γενιάς με πολλές διακρίσεις στον ασφαλιστικό κλάδο. Από το βιογραφικό της ξεχωρίζουν η συμμετοχή της στην ομάδα εκπροσώπησης των  ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων στο πανευρωπαϊκό όργανο «BIPAR» σε Βρυξέλλες, Μαδρίτη και Παρίσι, η εκλογή της ως σύμβουλος στο «Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών» για τρεις συνεχόμενες τετραετίες, καθώς και η θητεία της ως Γενική Γραμματέας και αντιπρόεδρος στο σύλλογο ασφαλιστικών πρακτόρων Αττικής «ΣΠΑΤΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.