Η διατήρηση της οικονομικής δραστηριότητας και η περαιτέρω αύξησή της απαιτεί συντήρηση των υποδομών όπως σε μεγάλες αλλά και σε μικρές μικροοικονομίες… όπως το Βιτάλι.

Η βασική υποδομή είναι η αστική πρόσβαση… Αξιέπαινη και καρποφορήσασα η προσπάθεια του τότε επάρχου Γιάννη Μαλταμπέ και του τότε δημάρχου Υδρούσας Κυριάκου Θωμά, για την ασφαλτόστρωση ως τον Ι. Ν. Αγίας Σοφίας. Το υπολειπόμενο τμήμα έμεινε χωματόδρομος, συντηρούμενος όμως!

Εδώ και 3 χρόνια εγκαταλείφθηκε, δεν υπήρχαν έσοδα στον δήμο… Εφόσον οι κεντρικές κυβερνήσεις εκτελούν εντολές αφανισμού… και οι δημότες αναγκάζονται να διακόψουν παροχές ηλεκτρισμού που περιλαμβάνουν δημοτικά τέλη και δημοτικό φόρο, που ανέκαθεν προορίζονταν για έργα, συντηρήσεις έργων που αφήνουν την ελπίδα να σιγοκαίει, την ελπίδα της ζωής για κάτι καλύτερο «κάποτε»… Εκείνοι που αποφάσισαν πάντως τον αφανισμό, τον μαρασμό της κάθε πατρίδας ας όψονται τουλάχιστον από εμάς τους Βιταλιώτες θα έχουν την απάντηση για το τι θα πράξουν αργά και γρήγορα όλοι οι Έλληνες. Γένοιτο. Αμήν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.