Μουσική πανδαισία και ηχητική συγκίνηση δοκίμασαν όσοι παρακολούθησαν το Ρεσιτάλ Πιάνου του Κωνσταντίνου Κορκόδειλου στις 8 Απριλίου 2014 στο Διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο και ωδείο Athenaeum Αίθουσα Συναυλιών «La Divina».

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Ξεκίνησε τις σπουδές του το 2007 στο Ωδείο Ραζή, με καθηγήτρια την Σοφία Γραμμένου. Το 2009 εγγράφεται στο Εθνικό Ωδείο, με καθηγήτρια την Μαίρη Χαρατζά. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών τον Ιούνιο του 2013, λαμβάνοντας το «βραβείο μουσικής». Την ίδια χρονιά εισήχθη στο Μουσικό Τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου και ξεκίνησε μαθήματα με την εξαιρετική σολίστ Σβετλάνα Καρπουνκινα, με την βοήθεια της οποίας έγινε δεκτός σε τρεις ακαδημίες μουσικής της Μ. Βρετανίας μετά από Audition (Royal Conservatoire of Scotland, Trinity Laban Conservatoire, araoyal Welsh College of Music and Drama). Από το 2012 και μέχρι σήμερα είναι μέλος ως μόνιμος πιανίστας της College Symphony Orchestra με Διευθυντή ορχήστρας τον Δημήτρη Μηνακάκη. Συμμετείχε σε πολλές συναυλίες στο Κολλέγιο Αθηνών, σε εκδηλώσεις του Ωδείου Ραζή και σε εκδηλώσεις του Εθνικού Ωδείου Κηφισιάς. Τον Ιούνιο του 2014 θα δώσει Διπλωματικές Εξετάσεις Πιάνου στο Εθνικό Ωδείο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Ελλάδα και το Σεπτέμβριο του 2014 θα συνεχίσει τις σπουδές του στην Μ. Βρετανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.