Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του συγγραφέα Μιχάλη Βλαχάκη και των βιβλίων του «Η Οδύσσεια ενός Ανδριώτη» και «Ανδριώτικες ιστορίες», στη Στέγη του Συνδέσμου Στενιωτών Άνδρου. Χημικός μηχανικός, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον επιχειρηματικό – βιομηχανικό χώρο, ο Μ. Βλαχάκης παραμένει ένας αθεράπευτα φανατικός Ανδριώτης.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο χωριό Κοχύλου, παρακινήθηκε από τη μεγάλη αγάπη του για την Άνδρο έχει καταγράψει ιστορίες εμπνευσμένες από χαρακτήρες, γεγονότα, ήθη και έθιμα του νησιού που δυστυχώς πέρασαν ανεπιστρεπτί. Για το έργο του μας μίλησαν η φιλόλογος Στεφανία Κωστοπούλου και ο διδάκτωρ φιλολογίας Νίκος Φαλαγκάς ο οποίος παρουσίασε μια  εμπεριστατωμένη και πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του βιβλίου «Ανδριώτικες Ιστορίες». Η βραδιά ολοκληρώθηκε με φιλική κουβέντα κατά τη διάρκεια κοκτέιλ το οποίο προσέφεραν ο κύριος και η κυρία Βλαχάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.