penthos-magnisalis

Στην γη της Άνδρου, του αγαπημένου του νησιού, αναπαύεται, από τίς 22 Ιουλίου, o Κώστας Γ, Μαγνήσαλης.’Ένας δημιουργικός άνθρωπος με φωτεινό πνεύμα, πού τόσα έχει προσφέρει με το έργο και τα βιβλία του.

Γεννήθηκε στην Χίο. Σπούδασε Πολιτικές και Οικο­νομικές Επιστήμες και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου. Υπήρξε από τους πρώτους πού καθιέρωσαν την έννοια της ανάπτυξης της Δημι­ουργικής στην χώρα μας. Με ξεχωριστές ικανότητες και εξαιρετική δραστηριότητα, πού περιελάβανε Συγγράμματα, Διαλέξεις, Σεμινάρια και Κύκλους Ειδικών Μαθημάτων σε Πανεπιστήμια, Κρατικούς και Ιδιωτι­κούς Εκπαιδευτικούς “Οργανισμούς και Υπηρεσίες, προσέφερε αφειδώλευτα τίς γνώσεις και τίς ωραίες ιδέες του, σε πολλές γενιές Ελλήνων.

Το 2002, βραβεύτηκε από την Ελληνική Εταιρεία Δι­οίκησης Επιχειρήσεων, για την μακρόχρονη και σημαν­τική προσφορά του στο εκπαιδευτικό έργο της για την ανάπτυξη του «Μάνατζμεντ» στην Ελλάδα.

Μερικά από τα πενήντα περίπου βιβλία του έχουν βραβευθεί και ή όγδοη έκδοση του βιβλίου του «Δη­μόσιες Σχέσεις» έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά και τα Ρωσικά. Το τελευταίο του βιβλίο (2010) έχει τον τίτλο «Ή Προσευχή, ή πολυσήμαντη επικοινωνία του αν­θρώπου με το Θεό».

Ο Κώστας Μαγνήσαλης, με την χαρισματική προ­σωπικότητα του, την απλότητα και την καλοσύνη του, υπήρξε πολύτιμος, για όσους χάρηκαν την μακροχρό­νια ανεκτίμητη φιλία του.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπημένο του γιο, Γιώργο, και την οικογένειά του, και στην καλή του σύζυγο Βάσω.

Καλό ταξίδι Κώστα. Οι φίλοι σου δεν θα συνηθίσουν εύκολα την απουσία σου.

Νίκος Δ. Σπυρόπουλος

Ομότιμος Καθηγητής Παν/μίου Αθηνών

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.