Αγαπητοί Νησιώτες Άνδρου, Τήνου Και Μυκόνου χρόνια τώρα οι πλοιοκτήτες που δραστηριοποιούνται με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας αν εξαιρέσουμε την Agoudimos Lines που αυτή κρατούσε τις ισορροπίες και δεν τολμούσαν οι νέο- εισερχόμενοι πλοιοκτήτες στην γραμμή αυτή να κάνουν ό,τι τους καπνίσει.

Τώρα που έμειναν μόνοι και αφού τελικά σιγουρεύτηκαν πως δεν υπάρχει προς το παρόν να δρομολογηθεί στη γραμμή άλλο πλοίο, προχώρησαν αυθαίρετα στην αύξηση του εισιτηρίου από την πρώτη Απριλίου και έχουν βάλει στόχο στο με πρόσχημα την τρόϊκα να καταργήσουν και την έκπτωση που είχαν μέχρι τώρα οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ. Εάν δεν αντιδράσουμε στις ορέξεις τους συνεχώς θα τους ανοίγει η όρεξη και όποτε αυτοί αποφασίζουν αφού για αυτούς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και βλέπουν πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από εμάς τους Νησιώτες. Αυτοί θα αποφασίζουν όποτε αυτοί θελήσουν να κάνουν αυθαίρετα αυξήσεις αφού τώρα πια δεν υπάρχει ο τρίτος που κρατούσε τις ισορροπίες. Θέλω να σας ενημερώσω για όσους δεν το γνωρίζετε ότι ο Ναύλος που πληρώνουμε εμείς οι Νησιώτες είναι ναύλος με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά. Εάν νομίζουν από το εξής πως θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χεριά κάνουν λάθος. Με τόσο ακριβά κόμιστρα για τη απόσταση αυτή πως περιμένουμε να έρθει ανάπτυξη στα νησιά μας. Εγώ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΟΥΔΗΣ Δεν πρόκειται να μείνω με σταυρωμένα χεριά. Μπαίνω μπροστάρης στον αγώνα. Το μόνο που θα χρειαστώ από εσάς είναι να ενεργοποιηθείτε όλοι και περισσότερο οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται με τουριστικές επιχειρήσεις. Ήδη έχω ξεκινήσει προσπάθεια ώστε να έρθουν στην γραμμή μας τουλάχιστον δυο πλοία σαφέστατα με χαμηλότερο ναύλο καθώς υπάρχουν τα περιθώρια. Και ας κάνουν οι νυν πλοιοκτήτες αυξήσεις όποτε θέλουν. Εάν υποκύψουμε στις ορέξεις των πλοιοκτητών, είναι σαν να τους περιμένουμε με τα παντελόνια κάτω το μόνο που αν χρειαστεί να μαζευτούν υπόγραφες πρέπει να ενεργοποιηθούν όλοι οι κάτοικοι των νησιών μας. Αφού οι τοπικοί μας άρχοντες μόνο στα λόγια μένουν δήθεν ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και την δήθεν ανάπτυξη αυτό μέχρι να πάρουν την ψήφο μας και μετά μην τους είδατε .Πως θα έχουμε ανάπτυξη στα Νησιά μας αφού τα μεταφορικά είναι ακριβότερα από το να Πάει κάποιος από Ηγουμενίτσα στο Πρίντεζη Ιταλία. Δεν θέλω να ενοχλήσω τους τοπικούς μας άρχοντες ίσως να χρειαστεί μετά την εγκατάστασή τους και αφού όσοι εξελέγησαν να ενδιαφερθούν τότε για τον τόπο τους Αν και θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είχαν πρώτοι αυτοί ενεργοποιηθεί.

Λαούδης Ιωάννης  Συνταξιούχος ΝΑΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.