Από την τελευταία επικοινωνία μας με τους αναγνώστες της αγαπημένης μας εφημερίδας, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ανδριακού έδωσε μόνον ένα παιχνίδι, αυτό με  το Φιλώτι Νάξου στις 13 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο των πλέι οφ, ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός, όμως η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 5-4 και πλέον δίνει μάχη για την παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

sel-12-andriakos

Στις 20 Φεβρουαρίου ο Ανδριακός δεν κατάφερε να μεταβεί στη Μήλο για την αναμέτρηση με τον Παμμηλιακό, λόγω μηχανικής βλάβης που υπέστη το σκάφος που θα μετέφερε την αποστολή στη Μήλο. Ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν αποδέχθηκε τη δικαιολογία του συλλόγου μας για τη μη μετάβασή μας στη Μήλο και μας τιμώρησε με πρόστιμο 1.100 ευρώ και αφαίρεση δύο βαθμών.

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια και παρακάτω σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των αγώνων:

5/3: Ανδριακός – Α.Ο. Πάγου, 12/3: Α.Ο. Πάρου – Ανδριακός, 19/3: Ανδριακός – Πανσιφνααϊκός, 26/3: ΑΜΣ Φιλωτίου – Ανδριακός, 2/4: Ανδριακός – Παμμηλιακός, 9/4: Α.Ο. Πάγου – Ανδριακός, 16/4: Ανδριακός – Α.Ο. Πάρου, 23/4: Πανσιφναϊκός – Ανδριακός.

Η βαθμολογία για την παραμονή στην κατηγορία είναι η εξής: ΑΜΣ Φιλωτίου 6, Α.Ο. Πάρου 4, Α.Ο. Πάγου 4, Ανδριακός 1, Πανσιφναϊκός 0, Παμμηλιακός -1.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί καιρού επιτρέποντος, καθώς από την αρχή της περιόδου αρκετά ματς αναβλήθηκαν λόγω απαγορευτικού.

Ο Ανδριακός θα πρέπει να πραγματοποιήσει τέσσερα ταξίδια σε Νάξο, Μήλο, Σύρο, Πάρο και Σίφνο. Ο σύλλογός μας χρειάζεται την οικονομική στήριξη όλων, ιδιαίτερα μετά την επιβολή του προστίμου  και όσοι έχετε την ευχέρεια παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία με τον πρόεδρό μας Κύριο Νικόλαο Ι. Καλογερά στο τηλέφωνο 6976 591 5056976 591 505 ή στο 22820-24130.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Το Δ.Σ. του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων, θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στις δύο ναυτιλιακές εταιρείες, CYCLADES FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.

Νίκος Νικόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.