Το βιβλίο ΤΟ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ – ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΥ ΖΗΝ, είναι ένας οδηγός για επιτυχία στον έρωτα και θα κυκλοφορήσει σύντομα από τις εκδόσεις ΦΕΡΕΝΙΚΗ. Υπάρχει  σε ηλεκτρονική μορφή (e-book) και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα της Ελένης Καϊρη www.hellenicfengshui.com

Το ερωτικό ζην είναι ένα αυτονόητο δεδομένο. Το Ερωτικό Ευ Ζην είναι υψηλή τέχνη.

Τι είναι το Ερωτικό Ευ Ζην; Είναι η Αρμονία του Χώρου – Η Τέχνη του Ευ Ζην, τόσο στο εξωτερικό μας περιβάλλον όσο και στον εσωτερικό μας κόσμο, η οποία μας δίνει την μοναδική δυνατότητα να γίνουμε οι πλάστες του πεπρωμένου μας.

Μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να σχεδιάσουμε την ζωή μας. Πώς μπορεί να σχεδιάσει κανείς το παρόν και το μέλλον του; Το παρόν και το μέλλον διαμορφώνονται όπως τα σκεπτόμαστε. Μπορούμε να τα σχεδιάσουμε, ακριβώς όπως μία ζωγραφιά, η οποία δεν υπάρχει στο χαρτί ή στον κανβά, πριν την δημιουργήσει ο καλλιτέχνης με τα ίδια του τα χέρια. Προϋπάρχει, όμως, στο μυαλό του. Έτσι και εσείς, μπορείτε να γίνετε ο χαρισματικός ζωγράφος της ερωτικής σας ζωής και να απεικονίσετε το παρόν σας και το μέλλον σας, όπως το επιθυμείτε. Με την βοήθεια του ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΕΥ ΖΗΝ, μπορείτε να γράψετε, εσείς οι ίδιες και εσείς οι ίδιοι, την ζωή σας μέσα στον δικό σας, προσωπικό σας χώρο!

Το σπίτι σας πρέπει να είναι ο χώρος όπου ο Έρωτας είναι εκεί και τον συναντάτε παντού. Το σπίτι πρέπει να σας λέει ότι ο Έρωτας είναι εκεί, κάθε λεπτό και κάθε στιγμή. Αυτό πρέπει να σας γίνει βίωμα, πρέπει να είναι η καθημερινή σας εμπειρία· ότι ο Έρωτας κατοικεί στο σπίτι σας και είναι αισθητός παντού! Πρέπει να αισθανόσαστε τον χώρο όπου μένετε ως ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ!

Είναι, όμως, έτσι; Όλο το σπίτι πρέπει να είναι σαγηνευτικό και μία ερωτική όαση. Πρέπει να αποπνέει αισθησιασμό για να τον αποπνέετε και εσείς. Η κατοικία έχει την δική της ψυχή, η οποία ανταποκρίνεται σε αυτά που της ζητάτε και της δίνετε. Δώστε της και ζητήστε της τα σωστά πράγματα για να δημιουργήσετε μία ερωτική συνείδηση στο περιβάλλον σας, ούτως ώστε να την δημιουργήσετε και στον εαυτό σας. Σχεδιάστε την στον χώρο σας και επικαλεσθήτε τον Έρωτα να έρθει να κατοικήσει στο σπίτι σας, για να τον βλέπετε κάθε ημέρα και να σας βλέπει και εκείνος.

Η Αρμονία του Χώρου – Η Τέχνη του Ευ Ζην και ο Έρωτας βαδίζουν χέρι-χέρι, και με την πολύτιμη βοήθειά της και την σωστή εφαρμογή της, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας έναν μαγνήτη έρωτα και πραγματικής αγάπης, δημιουργώντας τις κατάλληλες δονήσεις και το κατάλληλο περιβάλλον, στον δικό σας χώρο και στον δικό σας κόσμο.

Είναι μαγικό πώς λειτουργεί το Ερωτικό Ευ Ζην, με την απόφαση των ανθρώπων να το ενστερνισθούν και να ακολουθήσουν την ατραπό, η οποία οδηγεί, αλάνθαστα, στην προσωπική ευτυχία.

Ελένη Καΐρη Bartels

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.