lotsaris-dimitios-b-1607Ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτριος Λοτσάρης ευχαριστεί και συγχαίρει για τη δράση τους δημόσια όλους όσοι συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Φελλός Άνδρου που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουλίου 2016 πολύ κοντά στην κατοικημένη περιοχή, έργο πραγματικά υψηλής δυσκολίας λόγω της έντασης των ανέμων που έπνεαν 7-8 μποφόρ και του φλεγόμενου μετώπου που απειλούσε συνεχώς τον οικισμό.

Η επιχείρηση ήταν πολύ δύσκολη όμως με την αρωγή του ανδριώτη Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη και την μέριμνά του για την αποστολή εναέριων μέσων, ελικοπτέρων και αεροπλάνων καθώς και μέσω της Fast Ferries  με το Ε/Γ- Ο/Γ Άνδρος την μεταφορά  6 πυροσβεστικών οχημάτων και 11 πυροσβεστών για την ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων της Άνδρου, των Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, την ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών Άνδρου και τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, παρά το γεγονός ότι η φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών ευτυχώς δεν κάηκαν σπίτια και δεν υπήρξαν θύματα.

Ο Έπαρχος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, την εταιρεία Fast Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση των οχημάτων και των πυροσβεστών, τον Υπεύθυνο Πολιτιστικής Προστασίας Δήμου Άνδρου τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Λάσκαρη για τον συντονισμό και φυσικά πάνω απ’ όλους τους πυροσβέστες και εθελοντές που με αυτοθυσία συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.