androutsopoulos-stamatis-ii-1607Έφυγε από κοντά μας στις 3 Ιουλίου 2016 και κηδεύτηκε στις 5.7.2016 από τον Ι. Ν. Νεκροταφείου Αμαρουσίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο βαρύτατο πένθος μας.

Οι γονείς Έλμα Βολίκα, Νικόλαος Ανδρουτσόπουλος

 ———

Σταματάκη μου, καρδούλα μου,

Όταν γεννήθηκες μας έδωσες τόση χαρά. Όλα έγιναν πιο φωτεινά γύρω μας. Το γέλιο σου, η αγάπη σου, μας έδιναν τόση ευτυχία…

Παίζαμε και τρέχαμε μαζί και αφήναμε τελευταίο τον παππούκα σου τον Γιάννη και μας προσπέρναγες όλους και ήσουν πάντα Πρώτος, Πρώτος σε όλα.

Αλλά ξανθέ μου άγγελε, ήρθε αυτή η καταραμένη αρρώστια και σου σταμάτησε το γέλιο, την χαρά και το παιχνίδι και υπέφερες, υπέφερες πολύ.

Αγωνίστηκες έχοντας στο πλευρό σου τους γονείς σου που σε λάτρευαν και δεν έλειψαν ούτε μια στιγμή από κοντά σου.

Ήσουν ήρωας, τα αντιμετώπισες όλα με τόση υπομονή και ωριμότητα δίνοντας κουράγιο ακόμη και στους γονείς σου.

Αλλά ο αγώνας ήταν άνισος και σε νίκησε και έφυγες. Μας προσπέρασες και πάλι όλους και έφυγες Πρώτος και μας άφησες χωρίς χαρά.

Όλα θόλωσαν γύρω μας και ράγισαν οι καρδιές μας. Έμειναν μόνο οι φωτογραφίες σου και οι γλυκές αναμνήσεις και δεν μπορούμε πια να σε αγκαλιάσουμε, να σε φιλήσουμε και να σου πούμε πόσο σε αγαπάμε καρδούλα μου.

Έμεινες τόσο λίγο κοντά μας. Μας λείπεις πολύ, μας λείπεις αθώα μου ψυχούλα. Σε αγαπάμε όλοι πολύ ξανθέ μας άγγελε.

Αυτά τα λόγια σου τα λέει μέσα από την καρδιά της η γιαγιάκα σου

Ειρήνη Ι. Βολίκα

 ———

Δωρεές εις μνήμην ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Ν. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Συνολικό ποσό 1.085 ευρώ προσφέρθηκε εις μνήμην Σταματίου Ν. Ανδρουτσόπουλου στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.