Την 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας κατέκτησε η Ελλάδα, με τον Ανδριώτη Λεωνίδα Τσορτανίδη αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, στην κατηγορία U17, ενώ την 4η θέση στο ίδιο πρωτάθλημα στην κατηγορία U15 κατέκτησε ο αδελφός του Πέτρος Τσορτανίδης επίσης αθλητής του Ν.Ο.Α. Οι αγώνες έγιναν στο Circolo Surf Torbole της Ιταλίας. Προεξέχοντος του Δημάρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, του αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Λάσκαρη, μαζί με πλήθος Ανδριωτών, οι αθλητές του Ν.Ο.Α, οι προπονητές, και μέλη του Δ .Σ. υποδέχθηκαν στο λιμάνι του Γαυρίου τους παγκόσμιους αθλητές Λεωνίδα και Πέτρο Τσορτανίδη. Παράδειγμα για τα ανδριωτάκια οι δυο αθλητές που παράλληλα με τη μαθητική τους ζωή αγωνίζονται με τους προπονητές τους πετυχαίνοντας όλο και πιο δύσκολους στόχους. Συγχαρητήρια στην πολυμελή οικογένεια του Δημήτρη Τσορτανίδη και … του Χρόνου Νικητές!!!


Στο μεταξύ ο αγώνας συνεχίστηκε για τον Λεωνίδα Τσορτανίδη ο οποίας ήταν από τους νεότερους αθλητές που πήραν μέρος στο YOUTH WORLD RS:Χ 2016 (Ολυμπιακή κατηγορία στην ιστιοσανίδα). Ο «παγκόσμιος» αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου Λεωνίδας Τσορτανίδης, συμμετείχε στον αγώνα που έλαβε χώρα στη Λεμεσό της Κύπρου από 19 έως 26 Νοεμβρίου 2016. Σε σύνολο 13 ιστιοδρομιών ο Λεωνίδας Τσορτανίδης κατέλαβε την 37η θέση στην γενική κατάταξη και την 8η θέση στην κατηγορία κάτω των 17 ετών. Ας σημειωθεί ότι στον αγώνα συμμετείχαν 72 αθλητές από 19 χώρες. Οι συνθήκες ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσες με δυνατό άνεμο από 18 έως 30 κόμβους και ύψος κύματος που έφθανε τα 2 μέτρα,  γεγονός που αποτελεί εξαιρετική εμπειρία για έναν αθλητή. Εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι αγωνιζόμενοι ήταν γεννημένοι από το 1998 έως το 2001 η εμφάνιση του Λεωνίδα Τσορτανίδη (15 ετών) αφήνει υποσχέσεις για μια πολύ καλή μελλοντική συνέχεια και εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.