Ομάδα 6 Ιταλών δημοσιογράφων από μεγάλα τουριστικά περιοδικά και ιστοσελίδες της Ιταλίας επισκέφθηκαν την Άνδρο από 20 – 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Άνδρου με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας. Τη δημοσιογραφική αποστολή συνόδευσε η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, κ. Κ. Μπουλασίδου. Επόμενος σταθμός μετά την Άνδρο, ήταν η Τήνος. Κατά τη διάρκεια της 4ήμερης παραμονής τους στο νησί, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές της Άνδρου, να επισκεφθούν μοναστήρια, αρχαιολογικούς χώρους, το σπήλαιο «Φόρος», μουσεία, να κάνουν πεζοπορικές διαδρομές, καθώς και να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις και προϊόντα στο Μπατσί, στο Κόρθι, στο Γαύριο και τη Χώρα.

Τα άρθρα των  δημοσιογράφων πρόκειται να δημοσιευτούν σε μερικά από τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία έντυπα της Ιταλίας, όπως Bell΄Europa, In Viaggio, Donna, Style Piccoli, Dove, καθώς και στις ιστοσελίδες www.marieclair.it και στο blog www.mygreeksalad.it.

Αυτό ήταν το τρίτο  ταξίδι δημοσιογράφων από το εξωτερικό που πραγματοποιήθηκε στην Άνδρο το 2016, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΤ αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της Marketing Greece. Έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα και δύο fm trips ή ταξίδια εξοικείωσης τουριστικών πρακτόρων  από Γερμανία και Νορβηγία μέσα στα πλαίσια του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για αύξηση της τουριστικής κίνησης και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.