«Η GOLDEN STAR FERRIES, σας ανακοινώνει την συμφωνία με την AEGEAN SPEED LINES για την αγορά του υπερσύγχρονου SPEEDRUNNER IV. Με την αγορά αυτού του πλοίου η εταιρεία εδραιώνει την θέση της στην Ελληνική Ακτοπλοΐα και φιλοδοξεί να διευρύνει την παρουσία της σε νέους προορισμούς.

Μετά την δρομολόγηση του νέου SUPERFERRY τον Ιούλιο του 2016 και την ευρεία αποδοχή του από το επιβατηγό κοινό, προχωράμε ένα ακόμη βήμα με την προσθήκη στο στόλο της GOLDEN STAR FERRIES ενός αξιόπιστου και ευρέως γνωστού ταχυπλόου. Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 100,5 μ. πλάτος 17,12 μ. βύθισμα 4,45 μ., δυνατότητα μεταφοράς 810 επιβατών και 160 Ι.Χ. , ταχύτητα 34 κόμβοι.

Μετά από την ετήσια επιθεώρηση του, το πλοίο θα ξεκινήσει ως SUPERUNNER, με τα νέα του σινιάλα, τα δρομολόγια του στις Κυκλάδες τον Απρίλιο του 2017».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.