Επειδή 1 φωτογραφία 1000 λέξεις… Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την παρουσία του Δήμου Άνδρου και των επαγγελματιών του νησιού στις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Ελλάδας.

 ΝΟSTOS EXPO 2016 – 14 έως 17 Οκτωβρίου 2016

Ο Γενικός Γραμματέας τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού κ. Τζιάλας (στο κέντρο), έχοντας δεξιά του την υπεύθυνη τουρισμού του Δήμου Άνδρου κ. Πολίτου και τον Πρόεδρο των ενοικιαζομένων Υδρούσας κ. Πολυκράτη και αριστερά, δίπλα του, τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Ναυπάκτου.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, εγκαινιάζει την Nostos Expo 2016.

 MARATHON EXPO 2016 – 10 έως 12 Νοεμβρίου 2016

Στην έκθεση Marathon Expo 2016 το Andros Trail Race είχε ξεχωριστή παρουσία και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών.

PHILOXENIA 2016 – 18 έως 20 Νοεμβρίου 2016

Τα μέλη του χορευτικού Υδρούσας δίνουν τη δική τους, ξεχωριστή, νότα στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στο σταντ του Δήμου Άνδρου.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με την αρμόδια για τον τουρισμό σύμβουλο κ. Ελένη Πολίτου Ενώ χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες στην έκθεση PHILOXENIA 2016, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 GREEK TOURISM EXPO 2016 – 25 έως 27 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, με την υπουργό Τουρισμού κ. Ελενα Κουντουρά. Το χορευτικό του Συλλόγου γυναικών παρουσίασε παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς στο γεύμα των hosted buyers.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.