«Το πρόβλημα της καθυστέρησης των αρχαιολογικών ζωνών στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιόπολης συζήτησαν με την Γενική Γραμματέα Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μ. Ανδρεαδάκη Βλαζάκη ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου «Άνδρος της Ζωής μας», και Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γ. Καπάκης με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παλαιόπολης Δ. Μουστάκα σε επίσκεψή τους στο γραφείο της.

Το θέμα αυτό, ως γνωστόν, εκκρεμεί ως και σήμερα, παρότι υπάρχει θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), το οποίο, με την προτεινόμενη επαναοριοθέτηση, παρέχει τη δυνατότητα διάνοιξης δρόμου για πρόσβαση τόσο στον αρχαιολογικό χώρο, όσο και στο νεκροταφείο του χωριού. Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, το οποίο, σε περίπτωση που ικανοποιηθεί θα ανακουφίσει πάρα πολύ τους κατοίκους, δεδομένου ότι θα μπορούν να πηγαίνουν οδικώς στα κτήματά τους. Η Γενική Γραμματέας άκουσε με προσοχή τα όσα τέθηκαν υπόψιν της και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να προωθηθούν το συντομότερο δυνατόν όλες οι σχετικές διαδικασίες που θα δίνουν τέλος για την επαναοριοθέτηση της αρχαιολογικής ζώνης της περιοχής».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.