Και ενώ οι καιροί «δυσκολεύουν» και η ψυχαγωγία φαντάζει πια, είδος πολυτελείας,  ένας πυρήνας ανθρώπων που δε το βάζει κάτω, εδώ και 30 χρόνια, υπερασπίζεται το δικό του θεσμό Δημιουργίας, Συνεργασίας, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού αλλά και Πολιτισμού, που ονομάζεται :  Κορθιανό Καρναβάλι.

Το 30ο Κορθιανό Καρναβάλι προετοιμάζεται και φέτος για μία μεγάλη γιορτή και πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Αποκριάς από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Ένα ακόμη πολιτιστικό γεγονός που είναι προέκταση της  ιστορίας και της παράδοσης της πόλης που το γέννησε.  Το δημιουργούν οι άνθρωποί του, το αγκαλιάζουν οι επισκέπτες του, το υποστηρίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις και όχι μόνο, το ενισχύουν ιδιώτες, φορείς του νησιού.

Σας προσκαλούμε όλους και εφέτος να «καρναβαλιστούμε» μέχρι τελικής πτώσεως σ’ ένα πολύχρωμο ξέφρενο τριήμερο και σε πείσμα των καιρών να δημιουργήσουμε, να αναβιώσουμε τις παραδόσεις και τους μύθους, να μασκαρευτούμε, να πάρουμε μέρος σε δράσεις και να γλεντήσουμε!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του τριημέρου, καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων για την ενίσχυση της διοργάνωσης:

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου Disco Party με τον Dj Angel στο Centro, ώρα 23.00, Kόρθι.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου Τσικνοπέμπτη Κρεατοφαγία μετά μουσικής στο SeaSatin, ώρα 21.00, Kόρθι

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου Disco Party, Marabou Club,  ώρα 23.00, Άγιος Πέτρος

Πρόγραμμα 3ημέρου

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, Κόρθι

22.00 ΜΑΣΚΑ ΡΑΝ Αγώνας δρόμου 2χλμ, αυστηρά για μασκαράδες δρομείς όλων των ηλικιών.

  • Παιδιά και έφηβοι έως 18 ετών συμμετέχουν με τη συγκατάθεση του γονέα.
  • Νικητές Ενήλικες : 1ος μπουκάλι στο πάρτυ της ίδιας ημέρας στο Centro
  • 2ος μπουκάλι κρασί στο Sea Satin
  • 3ος δύο πάστες Κ.Τ. από το Ζαχαροπλαστείο Τζιώτης
  • Νικητές Παιδιά – Εφηβοι : Δώρα έκλπληξη !
  • Κόστος Συμμετοχής : 2ε (για την ενίσχυση της διοργάνωσης του 30ου Κορθιανού Καρναβαλιού και του Andros Trail Race). Περιλαμβάνει μάσκα ματιών και μετάλλιο.

Χορηγός του αγώνα το Ζαχαροπλαστείο Κρίνος

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση τη δήλωση συμμετοχής. https://goo.gl/forms/xwC0oqYf0wa5nGJ12

Πληροφορίες 6937236362

24.00 Party Centro: Dress Code: Runner

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

12.00 μμ ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ Αναρωτηθήκατε ποτέ αν υπάρχει μαγεία; Εμείς την αναζητήσαμε και βρήκαμε πράγματα θαυμαστά για το παρελθόν και το παρόν του Όρμου.

Ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού στις 25/02/2017 στους δρόμους και τα μαγαζιά του Κορθίου στο πλαίσιο του 30ου Κορθιανού Καρναβαλιού.

Αν κι εσείς θέλετε να ανακαλύψετε τι βρήκαμε και να ζήσετε το παραμύθι μαζί μας μην καθυστερείτε! Δηλώστε συμμετοχή (ομάδες 3-5 ατόμων) στα τηλέφωνα:6947630119 (Γιώργος), 6973786808 (Αντώνης)

22.00 ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ  Αναβιώνουμε με σατυρική διάθεση τη βακχική γιορτή του Διονύσου. Ο Διόνυσος σε τροχήλατο καράβι, Σάτυροι & Νύμφες κερνούν άφθονο κρασί και όλοι μαζί χορεύουμε γύρω από τη φωτιά σε αρχέγονους ρυθμούς συνοδεία από τσαμπούνες και τουμπιά.

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

15.00 Παρέλαση Αρμάτων. Μαζί τους το συγκρότημα κρουστών Coco Bloco!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.