«Κανένα πλοίο ελληνικών συμφερόντων στο νηολόγιο της Μάλτας»!

 Με αυτά τα λόγια  ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας  κ. Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ , μίλησε στο Μέγαρο  Μακεδονίας, παρών στο κόψιμο της πίτας, στις  27 Ιανουαρίου ε. ε.

Αντιδράσεις προκάλεσε η αναγνώριση από την Κυβέρνηση της Μάλτας της ΠΓΔΜ  με το συνταγματικό όνομα  «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Με έντονη παρουσία ακόμη και σήμερα στα ναυτιλιακά δρώμενα ο πρώην Υπουργός κ.Γ. Ανωμεριτης, από το εν λόγω Μέγαρο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Τσάκου, αποδοκίμασε την κυβερνηση της Μάλτας που αναγνώρισε τα Σκόπια σαν Μακεδονία! Ο ναυτιλιακός χώρος της Γαλανόλαυκης έστειλε ένα μήνυμα: Κανένα πλοίο ελληνικών συμφερόντων στο νηολόγιο της Μάλτας. Κάποιοι πρέπει να μάθουν ιστορία αλλά και να μάθουν από την αντίδραση εκείνων που έχουν τη δύναμη».

 Η Ελληνόκτητος Ναυτίλια διαχειρίζεται το 50% του στόλου της Ε..Ε. και στηρίζει εκτός από το ελληνικό και αλλά ευρωπαϊκά νηολόγια με πρώτο εκείνο της Μάλτας.»

Ελλάδα  αν θέλεις μπορείς… δεν χρειάζεσαι όπλα για να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου»  Έχουμε γη και πατρίδα, όταν έχουμε πλοία και θάλασσα” σύμφωνα με τον Ηρόδοτο.

Ειρηνη-Φανια Παπιδά του Κύκλου των Ανδρίων Ναυτικών Λογοτεχνών

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.