Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει 3ήμερη ακτοπλοϊκή-οδική εκδρομή στη μαγευτική Νάξο για τις 26,27 και 28 Μαΐου 2017

Διαβάστε πως οργανώθηκε το πρόγραμμα της εκδρομής:

1η μέρα: Αναχώρηση από Αθήνα για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στη Νάξο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Απόγευμα, βόλτα στη Χώρα του νησιού για να βρεθούμε στα ΠΑΛΑΤΙΑ, με άλλα λόγια στο βράχο της ΠΟΡΤΑΡΑΣ για να απολαύσουμε ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα των Κυκλάδων. Η θέα μοναδική προς τα γειτονικά νησιά και το μάτι αγναντεύει… Βράδυ, η βόλτα μας συνεχίζεται στη φωτισμένη παραλία, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε την υπέροχη Ναξιώτικη κουζίνα στα τοπικά ουζερί ή εστιατόρια. Μετά το δείπνο, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

2η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση για τα ορεινά χωριά της Νάξου, εμπειρία μοναδική και απαραίτητη. Πρώτη επίσκεψη μας το ΧΑΛΚΙ, όπου περπατώντας στα υπέροχα στενά του θα συναντήσουμε παλαιά νεοκλασικά σπίτια καθώς επίσης και το υπέροχο αποστακτήριο – Μουσείο Κίτρου. Συνεχίζουμε την πορεία μας για το ΦΙΛΟΤΙ, το μεγαλύτερο χωριό, για να περπατήσουμε στα γραφικά καλντερίμια του και να απολαύσουμε τον καφέ μας κάτω από τα όμορφα πλατάνια. Συνεχίζουμε για την ΑΠΕΙΡΑΝΘΟ, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της. θα επισκεφθούμε τον πύργο Ζευγώλη, σκαρφαλωμένο στο βράχο, με θέα προς όλο το χωριό και τη θάλασσα. Βράδυ, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η μέρα: Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος στην Χώρα της Νάξου για καφέ /φαγητό. Επιβίβαση στο πλοίο, επιστροφή.

Τιμή συμμετοχής: 160€ Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:  Διαμονή 2 ημερών στο Naxos Beach Hotel με πρωινό μπουφέ. Μεταφορά με πούλμαν από και προς το λιμάνι της Ραφήνας. Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με Fast Ferries. Μεταφορές εντός Νάξου. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Φ.Π.Α. Προκαταβολή 30€ έως 10/04/17 για εξασφάλιση συμμετοχής στον Τραπεζικό Λογαριασμό Alpha Bank GR46 0140 1010 1010 0210 1003 679. Δικαιούχος: Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου «Ο Άγιος Νικόλαος» Κρατήσεις-Πληροφορίες: 210 422 4539, 6973 625 468 κ. Μάρω Δανιόλου 210 363 1048, 6945 190 102 κ. Ειρήνη Δαγιάση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.