Μ

ετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Andros Trail Race , του πρώτου αγώνα ορεινού τρεξίματος που έγινε στο νησί της Άνδρου το 2016, η διοργάνωση επιστρέφει με το 2o Andros Trail Race 2017. Αυτή τη φορά το διήμερο θα πλαισιωθεί και από άλλες παράλληλες αγωνιστικές διαδρομές 5χλμ και 1χλμ σε διαφορετικά μονοπάτια του πεζοπορικού δικτύου, και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Τα βασικά αγωνίσματα των 24χλμ και 10 χλμ θα διεξαχθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στην περιοχή Κορθίου και τους γύρω οικισμούς.

Ο κάθε αθλητής θα έχει την ευκαιρία να αντικρίσει γραφικούς οικισμούς, καλντερίμια, πέτρινα αλώνια, εντυπωσιακές ξερολιθιές, ανεμόμυλους, νερόμυλους, πέτρινα γεφύρια, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς και τοπίου που εντυπωσιάζει! Επίσης θα ζήσει την εμπειρία να περάσει μέσα από τα μεγαλύτερα και πλέον διακεκριμένα μνημεία της Άνδρου, όπως το Μοναστήρι Παναχράντου και το Μεσαιωνικό Επάνω Κάστρο.

Τη διοργάνωση του αγώνα αναλαμβάνει και εφέτος η Trekking Andros & Outdoor Activities με συνδιοργανωτές το Δήμο Άνδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το Andros Trail Race συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων Ορεινού Τρεξίματος Cyclades Trail Cup.

Oλοι οι αθλητές θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια και t-shirt του αγώνα, ενώ οι πρώτοι θα λάβουν μοναδικά έπαθλα φιλοτεχνημένα από ντόπιους καλλιτέχνες, σχεδιασμένα αποκλειστικά για τη διοργάνωση. Ένα μεγάλος αθλητικό γεγονός ετοιμάζεται πάλι για τις Κυκλάδες. .. εμείς θα προσπαθήσουμε να σας χαρίσουμε και εφέτος μοναδικές αθλητικές στιγμές και όχι μόνο ….

Μείνετε συντονισμένοι ….οι προετοιμασίες ξεκίνησαν ……

Δείτε το μεγάλο videoclip του αγώνα για να πάρετε μία γεύση από την περσινή διοργάνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=7lyYmERUAmA

Φωτογραφίες:https://www.flickr.com/photos/143425171@N02/

Η διοργανωτική ομάδα του AndrosTrailRace

Yπεύθυνη Επικοινωνίας Αριάνα Μασέλoυ 6937 236 362

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.