Τα ηλιακά φώτα είναι ένα βήμα περιβαλλοντικού πολιτισμού για την Άνδρο.

Ο 1Ος Ημιμαραθώνιος Άνδρου είναι ένα ακόμη βήμα στην υγιή σκέψη και ζωή των πολιτών, όπως και το trail race του Οκτωβρίου, που με τόση φροντίδα οργανώνει η κ. Μασέλου και η ομάδα της.

Η αναβίωση των συνηθειών του – όχι και τόσο μακρινού – παρελθόντος του νησιού μας από τον Σύλλογο Μενήτων δίνει ένα έναυσμα για την συνέχεια και την συνέπεια στο ανδριακό ήθος και την κοινωνική ιστορία του νησιού μας.

  • Επιστολή – Διόρθωση

Γνωρίζοντας τη θετικά προσκείμενη θέση του παρόντος έντυπου μέσου απέναντι στον Μουσικό Σύλλογο Άνδρου και τις δραστηριότητές του, θα θέλαμε να κάνουμε μία διόρθωση-διευκρίνιση-παράλειψη αναφορικά με το σχόλιο που γράφτηκε στη στήλη «η έλσα ακούει και σημειώνει» στο τεύχος του Μαρτίου 2017. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων γράφτηκε ότι «…τη γιορτή της Θεοσκέπαστης πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ληξουρίου». Σωστό αυτό. Μόνο που δεν ήταν ΜΟΝΟ η Φιλαρμονική Ληξουρίου. Ήταν η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου, η Φιλαρμονική μας, ΚΑΙ η φιλοξενούμενη από τον Μουσικό Σύλλογο Άνδρου Φιλαρμονική Ληξουρίου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο κ. ‘Έπαρχος προσωπικά, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Συλλόγου και της εκκλησίας για κάλυψη των εξόδων διαμονής των φιλοξενούμενων, οι επαγγελματίες (ζαχαροπλαστεία και παραδοσιακά προϊόντα) πρόσφεραν τοπικά προϊόντα για το καλωσόρισμά τους, τα κέντρα εστίασης έκαναν τις δικές τους προσφορές και ο Ι. Ναός Θεοσκέπαστης, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύνδεσμος Καφεστίασης και κυρίως ο Μουσικός Σύλλογος με τις συνδρομές των μελών του συνέβαλαν ώστε αφενός να μπορούμε να προσφέρουμε το γεύμα στους μουσικούς των Φιλαρμονικών μετά το πέρας της συναυλίας, αφετέρου να δείξουμε τι σημαίνει Ανδριώτικη φιλοξενία επιβεβαιώνοντας στην πράξη το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει».

Το ΔΣ του ΜΟΥ.Σ.Α

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.