Είναι δυο. Είναι γυναίκες. Η μία Ανδριώτισσα η άλλη φίλη του νησιού. Έχουν την ίδια φλόγα. Το ίδιο ενδιαφέρον. Αγαπούν με πάθος. Δίνονται ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνουν. Έχουν όραμα. Βάζουν στόχο. Η Άνδρος της Ποιότητας. Η κρυμμένη Άνδρος. Η Άνδρος των παραδόσεων, των χρωμάτων, των αρωμάτων και των ονείρων. Η Άνδρος που εργάζεται, που ταξιδεύει, που ζει μέσα και γύρω μας. Αυτό είναι το «Εύανδρος». Η έκδοση που μπήκε στη ζωή μας πέρσι και έφερε στο τυπωμένο χαρτί κάτι από την αρχοντιά, την καθαρότητα και την ευγένεια του νησιού μας που ίσως και να είχαμε λησμονήσει.

Η «Α» φιλοξενεί δυο Κυρίες. Την Λία Δανιόλου και την Ράνια Τζηφοπούλου – Κωνσταντινίδη.  

Η Λία Δανιόλου γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Ανδριώτες. Σπούδασε ζωγραφική στο Byam Shaw  School of Art στο Λονδίνο, όπου έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής της. Ασχολήθηκε με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, την κεραμική τέχνη και το κόσμημα. Με έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση στη Μ. Βρετανία, ανέλαβε όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, τις δημόσιες σχέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού, στο Μουσείο της Ακρόπολης αλλά και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, επί κυβερνήσεων Α. Σαμαρά.  

Η Ράνια Τζηφοπούλου-Κωνσταντινίδη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι  πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών που τότε λεγόταν Πάντειος Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών, και  της Δραματικής Σχολής  Πέλλου Κατσέλη. Έχει εργασθεί και εξακολουθεί να εργάζεται σαν δημοσιογράφος στον Περιοδικό Τύπο, στο Ραδιόφωνο και πολύ λίγο στην Τηλεόραση από το 1986. Δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή της χωρίς τους αγαπημένους της Ανθρώπους, χωρίς μουσική, χωρίς θέατρο, χωρίς θάλασσα και χωρίς την Άνδρο. Στην Άνδρο την έφερε η Σύμπτωση, το Τυχαίο…. Η συνάντηση απέβη Μοιραία. Κεραυνοβόλος Έρωτας!!!! Που βιώθηκε, έγινε Αγάπη και κρατάει ήδη δεκαεπτά χρόνια.

 Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας που κυκλοφορεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.