Τ

α «μυστικά, οι αλήθειες και οι μύθοι της Ελληνικής ναυτιλίας» είναι το θέμα μίας εφ’ όλης της ύλης συζήτησης- εσπερίδας που θα γίνει την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.00 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Με πρωτοβουλία του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, της Ένωσης Ανδρίων και της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας επιχειρηματίες και επαγγελματίες της ναυτιλίας μαζί με καθηγητές ΑΕΙ θα βρεθούν μαζί με τους φοιτητές και τους νέους από την Άνδρο, τη Χίο και τις άλλες ναυτομάνες προκειμένου να συζητήσουν και να μάθουν ο ένας από τον άλλο τα συστατικά της επιτυχημένης ναυτιλιακής επιχείρησης.

Ερωτήματα όπως «πότε» πρέπει να αποφασίσω να ενεργήσω για κάτι, πρέπει να περιμένω ακόμη ή να το κάνω τώρα, «πως» γίνεται αυτό, «τι» άλλο θα μπορούσα να κάνω, «ποιοι» είναι οι φίλοι μου, ποιοι οι συνεργάτες μου αλλά και ποιοι είναι – η φαίνονται να είναι- οι εχθροί μου, «πως δένει» η εμπειρία με τη μάθηση για να μας δώσουν τη βαθύτερη γνώση είναι μερικά από αυτά που θα τεθούν από τους «νέους» για να απαντηθούν από τους «πιο έμπειρους» στην συνάντηση αυτή.

Η προσδοκία δεν είναι να δοθούν μονοσήμαντες απαντήσεις αλλά να δημιουργηθεί ένα περίγραμμα δημιουργικού τρόπου σκέψης, ένας συνεχής δίαυλος επικοινωνίας, συμβουλών και ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών που σταδιακά θα προσελκύσει και άλλους εμπλεκόμενους και θα επιτρέψει την μετεξέλιξη του σε ένα mentoring forum ιδεών και ναυτιλιακής δημιουργίας.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.