Το Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης Άνδρου διοργανώνει φέτος την επετειακή έκθεση με τίτλο «60 Χρόνια «Ανδριακή» από -Τυπώματα ανδριακής Ιστορίας» στον χώρο όπου στεγάζεται το Παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη στην Χώρα (δίπλα στο ξενοδοχείο «Παράδεισος»).


Η έκθεση φιλοδοξεί να αναδείξει την έντυπη ιστορία του νησιού και των ανθρώπων του όπως αναγράφεται στις σελίδες της τοπικής εφημερίδας της Άνδρου «Ανδριακή», η οποία κλείνει στις 4 Οκτωβρίου 2017, 60 χρόνια από την ίδρυσή της, το 1957 και περιλαμβάνει πρωτοσέλιδα, εσωτερικές σελίδες, ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό και μέρος των αρχείων της εφημερίδας από την περίοδο της λινοτυπίας έως τις μέρες μας. Η εφημερίδα αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το μοναδικό έντυπο μέσο του νησιού, που κυκλοφορεί και σε ψηφιακή έκδοση με τον τίτλο andriakipress.gr.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 8μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 31.8.2017

Επειδή  – όπως έγραφε και η “Ανδριακή” σε παλαιότερες εκδόσεις της – η εφημερίδα απευθύνεται σε κάθε ανδριώτικο σπίτι, σε κάθε ανδριώτικη επιχείρηση, δεν εστάλησαν προσκλήσεις. Είστε όλοι προσκεκλημένοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.