Διαγωνισμοί σε μεγάλα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να αναδειχθεί ο σεφ που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια, ως υποψήφιος  για τον τίτλο του Ευρωπαίου Νέου Σεφ (European Young Chef) για το 2017. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου από τον νέο Σεφ Μιχάλη Μισομικέ που ήταν ο Ευρωπαίος Νέος Σεφ για το 2016, θα συμμετέχει και φέτος στον διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη, 5 με 6 Νοεμβρίου. Οι διαγωνισμοί, για να αναδειχθεί ο Σεφ που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά σε Ρόδο, Κω, Σαντορίνη και Τήνο, ενώ ο τελικός θα γίνει  στη Σύρο.

Σε κάθε διαγωνισμό θα αναδεικνύεται ένας νικητής, που θα πάει στον τελικό.

Την κριτική επιτροπή των διαγωνισμών θα αποτελέσουν αναγνωρισμένοι Chef ενώ στον τελικό της Σύρου, το “παρών” θα δώσει η  Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης,  Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνισμοί θα γίνουν:

9 Σεπτεμβρίου στην Ρόδο, 14 Σεπτεμβρίου στην Κω, 21 Σεπτεμβρίου στην Σαντορίνη, 29 Σεπτεμβρίου στην Τήνο, 30 Σεπτεμβρίου στην Σύρο (τελικός).

Οι διαγωνισμοί διεξάγονται στο πλαίσιο των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Στρατηγικό Συνεργάτη της Περιφέρειας, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.