Προς: Επαγγελματίες Ξενοδόχους & Ιδιοκτήτες Καταλυμάτων

Μόλις μερικές ημέρες μάς χωρίζουν από την εκκίνηση του 2ου Διεθνούς Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Άνδρου, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η  Οκτωβρίου. ‘Ήδη πάνω από τριακόσοι αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό (Νορβηγία, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία κα. ) έχουν δηλώσει συμμετοχή, πιστοποιώντας το ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο για το αγώνισμα όσο και για το συγκεκριμένο αγώνα, οι προδιαγραφές του οποίου τον καθιστούν από τους πλέον απαιτητικούς του είδους. Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή των Ανδριωτών,  όλων των ηλικιών, γυναικών και ανδρών, κατοίκων του νησιού και απόδημων: ανάμεσά τους , δρομείς που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά  σε ορεινό αγώνα αλλά και καταξιωμένοι αθλητές με καταγωγή από την Άνδρο που έχουν εγγραφεί για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα, στην πατρίδα των γονιών τους. Το ορεινό τρέξιμο είναι ένα παγκοσμίως διαδεδομένο άθλημα και κλάδος του κλασσικού αθλητισμού. Οι ορεινοί αγώνες γίνονται σε απειράριθμη ποικιλία αποστάσεων, κλίσεων ανάβασης και κατάβασης και μορφολογίας εδάφους και αυτό είναι που κάνει το άθλημα τόσο συναρπαστικό.

Το Andros Trail Race έχει μπει δυναμικά στο χάρτη αυτών των αγώνων μετά από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου αγώνα και από πέρυσι συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ορεινών Αγώνων στις Κυκλάδες. Το Cyclades Trail Cup έκανε την είσοδο του το 2016 με 3 αγώνες, στην Τήνο, τη Σύρο και την Άνδρο. Το 2017 συμπεριέλαβε και άλλες τρεις διοργανώσεις , στη Νάξο, την Αμοργό και τη Δονούσα. Η δημιουργία του Cyclades Trail Cup έρχεται να ολοκληρώσει την προσπάθεια μεμονωμένων διοργανωτών από τις Κυκλάδες στη δημιουργία μιας σειράς ορεινών αγώνων με κοινό όραμα. Σκοπός των αγώνων και του πρωταθλήματος είναι η ανάδειξη της εκάστοτε τοποθεσίας καθώς και η ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού. Το Andros Trail Race επενδύοντας σταθερά στη δικτύωση και στις συνέργειες και σε συνεργασία με τον επίσημο χορηγό φιλοξενίας του αγώνα,  το Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου Κυκλάδων CTN, προσκαλέσαν τον τουριστικό φορέα Greek Travel Pages (GTP) (που είναι χορηγός επικοινωνίας του αγώνα) και το Cyclades Trail Cup να διοργανώσουν μία ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τον Αθλητικό Τουρισμό. Επαγγελματίες ξενοδόχοι και κάτοχοι καταλυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό και το trail running κίνημα στην Ελλάδα, καθώς επίσης και για τη σημαντική προστιθέμενη αξία τους στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και την αύξηση του πεζοπορικού κινήματος για το νησί.

Θα παρουσιαστούν μεθοδολογίες μέσα από τις οποίες η online επικοινωνία και το marketing των ξενοδόχων μπορούν να έχουν αντίκτυπο στη δρομική κοινότητα, καθώς επίσης και προσαρμογές στην παροχή υπηρεσιών που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες του χώρου.

Διαβάστε παρακάτω το Δελτίο Τύπου:  

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί της Άνδρου η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Cyclades Trail Cup: Διαχείριση, online επικοινωνία και Marketing για αναβάθμιση και αύξηση κρατήσεων μέσα από ειδικές αθλητικές διοργανώσεις”.

Πρόκειται για την 2η στην σειρά ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup, η πρώτη είχε γίνει στην Νάξο, σε συνεργασία με το Greek Travel Pages, 13 ημέρες πριν την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος, Andros Trail Race!

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11:00 στον Συνεδριακό χώρο του Επιμελητήριου Κυκλάδων, Γραφείο Άνδρου, στο χωριό Βακόνι (τηλ. επικοινωνίας: 2282051490) και τελεί υπό την αιγίδα του Τουριστικού Δικτύου Άνδρου Κυκλάδων.  Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι:

  • Μασέλου Αριάνα από το Andros Trail Race
  • Κάραλης Ρόμπερτ από το Cyclades Trail Cup
  • Μπρουσαλιάν Χάρης από την Greek Travel Pages (GTP)
  • Ματζουράνη Σοφία από την Aqua Vista Hotels
  • Ευσταθίου Γαβριήλ από την Zoottle
  • Αδαμακοπούλου Ήβη από τους χάρτες Ανάβαση

Επαγγελματίες ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταλυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό και το trail running κίνημα στην Ελλάδα. Τον τρόπο που ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση του πεζοπορικού κινήματος στο νησί. Θα παρουσιαστούν εργαλεία σχεδιασμού και τρόποι ώστε η online επικοινωνία και το marketing των ξενοδόχων να έχουν αντίκτυπο στην δρομική κοινότητα, καθώς και ποιες προσαρμογές στις παροχές χρήζουν προσοχής. Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα θα ενημερωθούν σχετικά με τη διαχείριση καταλυμάτων και τις τεχνικές που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν τις κρατήσεις τους σε low season περιόδους.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.