Τρεις παιδικές χαρές πρόκειται να κατασκευαστούν στον Δήμο Άνδρου, με χρηματοδότηση, εξ ιδίων πόρων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνολικού προϋπολογισμού 132.000 ευρώ, στο πλαίσιο της στήριξης που η Περιφέρεια παρέχει στους δήμους, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαιτούμενες υποδομές και την δυνατότητα παροχής υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών προς τους κατοίκους τους.

Για την χρηματοδότηση του έργου, του οποίου φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Άνδρου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, συνυπέγραψαν προγραμματική σύμβαση, χρονικής διάρκειας τριών ετών προκειμένου το νησί να αποκτήσει σύγχρονη και ασφαλή κοινωνική υποδομή αναψυχής για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, προβλέπεται να κατασκευαστούν τρεις παιδικές χαρές, Γαυρίου, Μπατσίου και Χώρας Άνδρου. Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης είναι η εκτέλεση εργασιών και η εγκατάσταση του εξοπλισμού και των δαπέδων ασφαλείας, για την κατασκευή των τριών παιδικών χαρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.