Η «Ανδριακή» ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, την Καθηγήτρια Κλασσικής Αρχαιολογίας Λυδία Παλαιοκρασσά, τον πρόεδρο του Ιδρύματος Κυδωνιέως Νίκο Σιγάλα, τον Δημοσιογράφο Γιάννη Μηνδρινό για τις ομιλίες τους, την Ιδρύτρια του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης Ειρήνη Βασιλοπούλου – Μαντζαβελάκη για την ευγενική φιλοξενία, την Ράνια και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που μαζί με τον Γιάννη και την Χαρά Τσεπέρκα συντέλεσαν αποτελεσματικά στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Τους κ.κ.:  Β. Λουκίσα, Μ. Σπυριδωνόπουλο, Κ. Σαρρή και Μ. Ξενάκη που κάλυψαν την εκδήλωση, τον Αργύρη Κριθαρούλα και την Brightmedia για το εξαιρετικό video, αλλά και όλους όσοι πλαισίωσαν με την παρουσία τους την μικρή αυτή γιορτή.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλεται στο ευχητήριο τηλεφώνημα ίσως του παλαιότερου εν ζωή συνδρομητή της εφημερίδας από την Θεσσαλονίκη του κ. Γιάννη Μπάγια, στις ευχές του επί 48 ετών συνδρομητή μας συμβολαιογράφου Άνδρου Τάσου Δημητρίου, στην παρουσία του Φραντζέσκου και της Μαριγούλας Γιαννάκη στην εκδήλωση αλλά και στην διακριτική παρουσία της Χριστίνας Βαλμά που βρισκόταν κοντά μας ανέκαθεν από την εποχή που η εφημερίδα διπλωνόταν ακόμη στο χέρι…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.