Να γνωριστούμε καλύτερα, να συνεργαστούμε, να συνδράμει ο ένας τον άλλο, είναι τρεις μόνο φράσεις, που κλείνουν στις λέξεις τους, τον αρχικό συλλογισμό των ανθρώπων, οι οποίοι εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν το  «Andros Maritime Association». Ένα σωματείο που δημιουργήθηκε πρωτίστως από την αγάπη των Ανδριωτών, οι οποίοι απασχολούνται στον χώρο της Ναυτιλίας, σε διάφορους τομείς, με κοινό αντικείμενο.

 

Περίπου 130 υποψήφια μέλη έδειξαν ενδιαφέρον για το «ΑΜΑ» που πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 3 Νοεμβρίου  2017, στα γραφεία του στον Πειραιά, την Α΄ Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου του.

Οι βασικές διαδικασίες για την τυπική έναρξη του ΑΜΑ/ Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών έχουν ολοκληρωθεί παράλληλα με την δημιουργία της ιστοσελίδας http://ama-andros.gr/el/ στην οποία μπορεί να ανατρέξει κανείς, προκειμένου να γίνει μέλος: «Γίνε Μέλος / Become a Member»  συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Το κόστος της εγγραφής ανέρχεται στα 50 ευρώ και της ετήσιας συνδρομής επίσης στα 50 ευρώ για τα μέλη άνω των 30 ετών. Στο κόστος εγγραφής και συνδρομής για μέλη κάτω των 30 ετών ισχύει  έκπτωση 50%.

Ανάμεσα στους στόχους του Προσωρινού Συμβουλίου είναι μεταξύ άλλων και η διοργάνωση Συνεδρίου σχετικού με την Ναυτιλία την εβδομάδα 22-26 /1/2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.