Αντώνιος Μαμάης: Σας κοινοποιώ ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Λασκαρη

Επειδή δεν έχω άδεια άμεσης δημοσίευσης στο προφίλ του χρήστη Dimitris K. Laskaris,γράφω στον προσφορότερο χώρο, τις προσωπικές μου ευχαριστίες, καθώς και των συγχωριανών μου Μέσα Βουνιωτών, για το ειλικρινές ενδιαφέρον που έδειξε ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Λάσκαρης στο αίτημα του Προέδρου της ΤΚ Παλαιοκάστρου όσον αφορά στη συντήρηση -διαμόρφωση του χωματόδρομου από την κεντρική δημοτική οδό προς Ι. Μ. Παναχράντου, προς τις εγκαταστάσεις άντλησης και δεξαμενισμού ύδρευσης των οικισμών Μέσα και Έξω Βουνίου. Η δουλειά τέλειωσε με εξαιρετικό αποτέλεσμα (δια πλάτυνση, καθαρισμός, σωστές κλήσεις για απορροή όμβριων κ.λπ) από τον μετρ του είδους Γιάννη Ζαγοραίο. Εδώ να σημειώσω ότι ο δρόμος αυτός έχει χαρακτηριστεί (στην πράξη τουλάχιστον) ως το τελευταίο ανάχωμα για τον οικισμό σε περίπτωση πυρκαγιάς που θα κατευθύνεται από το Βοριά προς το Νότο. Επίσης είναι η μοναδική πρόσβαση προς τις εγκαταστάσεις ύδρευσης και των αγροτών της περιοχής. Ο χαρακτηρισμός μου ως δρόμος αντιπυρικής προστασίας, να μη συσχετιστεί με την εποχή (Φθινόπωρο),γιατί τώρα ήταν δυνατή η διάθεση της σχετικής πίστωσης. Να τον ευχαριστήσω πάλι δημόσια, να κοινοποιήσω τους προσωπικούς μου χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό του ως ενός ανθρώπου φύσει ευγενή, εργατικού και σοβαρού για τα κοινά που επέλεξε να υπηρετεί. Θα τον παρακαλέσω δε να μην κατεβάσει αυτή την ανάρτηση. Δεν ξεχνάμε και θα τον θυμηθούμε… Τέλος να υπενθυμίσω το από μηνών αίτημά μας για κάλυψη των οικισμών μας με “αυτοσχέδιο WF δίκτυο Ίντερνετ” γιατί είμαστε στις “λευκές περιοχές του ΟΤΕ” και γνωρίζω καλά ότι με λίγο ενδιαφέρον από τη Δημοτική αρχή, λίγα χρήματα και τη βοήθεια των εθελοντών “ειδικών” που γνωρίζω, είναι σε σύντομο χρόνο, εφικτή η διασύνδεση (όρα κάλυψη οικισμών ΒΔ Άνδρου.). Φαίνεται άλλωστε από το άτονο του κειμένου η κατάσταση μας ως προς την πρόσβαση έστω και από την κινητή τηλεφωνία σε 3G ή 4G δίκτυο (αδύνατη -ένδειξη σήματος Ε).Για την κατανόηση της ευρυζωνικής μας ένδειας να σας γνωρίσω ότι, για την προετοιμασία εισαγωγής των παιδιών μου στα ΑΕΙ, εκτός των άλλων,googleάραμε και εκτυπώναμε με τη μητέρα τους στη δουλειά μας πολλά θέματα μελέτης κ.λπ.στον 21ο αιώνα. Ευχαριστούμε και δεν …….ξεχνάμε. Έχεις την αγάπη και εκτίμησή μας.

Να σημειωθεί ότι το κείμενο ήταν πράγματι χωρίς τονισμό στις λέξεις. Οι τόνοι προστέθηκαν από την έκδοση για την εύληπτη παρουσίαση του θέματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.