Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον Νοέμβριο του 2017, οι όροι δημοπράτησης των έργων οδοποιίας στο Επαρχιακό Δίκτυο της Άνδρου συνολικού προϋπολογισμού 984.800 ευρώ. Το ποσό αυτό προκύπτει από το άθροισμα των τριών μελετών, ήτοι οι δύο μελέτες “Διαγραμμίσεις – στηθαία ασφαλείας Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Άνδρου” και “Συντήρηση οδικού Δικτύου ν. Άνδρου (2017)”, ύψους 74.400€ η κάθε μία, που θα δημοπρατηθούν άμεσα και μία Συντήρηση οδικού Δικτύου ν. Άνδρου (2018)”  ύψους 836.000€ που αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2018.

Με την εκτέλεση των τριών αυτών μελετών αναμένεται να αντιμετωπιστούν σοβαρά και χρόνια προβλήματα, του για πολλά χρόνια εγκαταλειμμένου Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Άνδρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη για την έμπρακτη κατανόηση των σημαντικών προβλημάτων του οδικού δικτύου της Άνδρου. Επίσης ευχαριστώ πολύ το μονοπρόσωπο Τμήμα Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου και προσωπικά την Προϊσταμένη κ. Ευλαλία Κερετζή, που εκπόνησε τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης και των τριών αυτών έργων.

Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.