Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του 3ου Andros Trail Race 2018 

29 & 30 Σεπτεμβρίου 2018

 Στο πλαίσιο του αθλητικού ιδεώδες και του υγιούς Αθλητισμού και με βασικούς άξονες την άμιλλα, τη συνεργατικότητα και την επικοινωνία, η οργανωτική ομάδα του Andros Trail Race, αποφάσισε να αλλάξει ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος, ώστε να μην συμπίπτει με τη διοργάνωση του ALPAMAYO PRO Trail Race 2018.

Έτσι λοιπόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2018 για τις 29 & 30 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν τα δύο παράλληλα αγωνίσματα των 5χλμ και του 1χλμ για παιδιά, ενώ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα κύρια αγωνίσματα των 24χλμ και 10χλμ. Η διοργάνωση εφέτος επιφυλάσσει κ άλλες παράλληλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Σας ευχόμαστε μια νέα υγιή και δραστήρια χρονιά και σας περιμένουμε το Σεπτέμβρη του 2018 για να γνωρίσετε το Νησί, τον Πολιτισμό αλλά και την Πρόκληση να τρέξετε στα μονοπάτια της Άνδρου.

Η οργανωτική ομάδα Andros Trail Race

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.