“Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της Πανελήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού για αυτήν την τιμητική διάκριση,τους εργοδότες μου για την εμπιστοσύνη στο άτομο μου όλα αυτά τα χρόνια, την οικογένεια μου για την συμπαράσταση και υπομονή καθώς και τους δεκάδες συναδέλφους και φίλους για τα συγκινητικά μηνύματα τους.”

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μαργέτης σ. πλοίαρχος Ε. Ν. στέλεχος μέχρι πρότινος της Maran Tankers Management Inc. του Ομίλου Αγγελικούση, στην απονομή τιμητικής διάκρισης προς το πρόσωπό του από την ΠΕΠΕΝ, για την συμπλήρωση 48 χρόνων ενεργούς παρουσίας και δράσης στη ναυτιλία, κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας του ναυτικού σωματείου την Τετάρτη 17.1.2018.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.