Η δημοσιοποίηση της εκδήλωσης για την οποία θα διαβάσετε παρακάτω έχει σκοπό την “Άνδρο που μας ενώνει” και στο χώρο της Ναυτιλίας, φέρνοντας κοντά τους Ανδριώτες που ασχολούνται με τη ναυτιλία και τα παραναυτιλιακά επαγγέλματα, δημιουργώντας για τους συμπολίτες μας, -αυτό που ο αγγλικός όρος αποδίδει καλύτερα- το λεγόμενο networking, την δικτύωση δηλαδή  πληροφοριών και ανθρώπων του χώρου.

Έτσι “με την συμμετοχή 200 και πλέον προσκεκλημένων, Ανδριωτών – και όχι μόνο – εκπροσώπων του ναυτιλιακού χώρου, το Andros Maritime Association, η Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών πραγματοποίησε εναρκτήριο event για να επισημοποιηθεί η κοινωνική διάσταση του σωματείου και να δημοσιοποιηθούν οι στόχοι και σκοποί του στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος πριν από περίπου ένα μήνα”.

 

“Με θέμα «Αναδρομή στην Ναυτιλιακή Ιστορία της Άνδρου» μίλησε ο Πρόεδρος  της Remi Maritime Corporation κ. Σπύρος  Μ. Πολέμης,ενώ τους «Σκοπούς και στόχους του Andros Maritime Association» ανέλυσε ο Πρόεδρος του Α.Μ.Α. κ. Μάκης  Μ. Κουρτέσης.Στον «Κίνδυνο  του Κυβερνοχώρου στη Ναυτιλία» αναφέρθηκε ο Senior Claims Executive P&I Club του Gard κ. Δημήτριος  Γιγίνης μέλος του Δ. Σ. του Α.Μ.Α.

Εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο π. πρόεδρος του ΑΜΑ κ. Λεωνίδας Πολέμης ενώ διαβάστηκε ο χαιρετισμός του δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη. Την εκδήλωση υποστήριξαν ο νηογνώμονας  Lloyd’s και η εταιρεία Oceanic Catering.

Η εκπρόσωπος του Lloyd’s κ. Μαρία Κυρατσούδη μίλησε στο κοινό για τις «τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις απαιτήσεις της MARPOL (διεθνής σύμβαση για την πρόληψη ρύπανσης από πλοία)  για την περιεκτικότητα του θείου στα καύσιμα λιγότερο του 0.50% m/m, που θα τεθούν σε εφαρμογή μετά την 1.1.2020. Ο εκπρόσωπος της Oceanic Catering κ. Γεώργιος Σκέλλας απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Το πάνελ της εκδήλωσης συντόνισε κ. Μαριάννα Φωτοπούλου -Μαργέτη από την Εφημερίδα Ανδριακή/andriakipress.gr

Αναμνηστική Δ. Σ. – Ομιλητών 

Σ. Καλογείτων, Π. Παρασκευάς 

Σ. Πολέμης, Γ. Πατέρας, Κ. Μονογιού

Ι. Μαργέτης, Λ. Καρασταμάτη

Σ. Πολέμης, Μ. Κοκκίνης, Ε. Λογοθέτης

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Ι. Μαρίτσας, ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου Ε. Ν., Γ. Πατέρας πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Π. Παρασκευάς Αντιναύαρχος Λ.Σ., Σ. Καλογείτων, Υποναύαρχος Λ.Σ., Δ/ντης Β’ Κλάδου και Ναυτιλιακής Πολιτικής του Υ.Ε.Ν., Κ. Βασιλειάδης Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων, Κ. Μονογιού, Πολιτευτής Κυκλάδων, Μ. Παπαγεωργίου Περιφερειάρχης Alpha Bank νήσων Αιγαίου και Κρήτης Κ. Γκιώνης Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν.

Τη μοναδική νυχτερινή θέα του Σαρωνικού απόλαυσαν οι καλεσμένοι μετά τις ομιλίες, στο κοκτέιλ που ακολούθησε, υλοποιώντας έτσι και έναν από τους «στόχους» της βραδιάς: «Να γνωριστούμε καλύτερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.