Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στην Άνδρο προκειμένου για την γιορτή της πολιούχου Παναγίας Θεοσκεπάστου, με κορύφωση την ολιγόωρη επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ανήμερα της γιορτής το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018. Στο μεταξύ με πρωτεργάτη το Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο της Άνδρου και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, διοργανώνεται στο νησί μας το τριήμερο 22-25 Μαρτίου 2018, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist Laser Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης. Συμμετοχή έχουν δηλώσει 14 Ναυτικοί Όμιλοι και ο αριθμός των συμμετεχόντων φτάνει τους 200 αθλητές. Στα πλαίσια της διοργάνωσης οι αθλητές του Περιφερειακού θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν και στην φαντασμαγορική λαμπαδηφορία στην πόλη της Άνδρου, το απόγευμα της γιορτής στις 24.3.2018.

Ήδη από την Πέμπτη 22.3.2018 τα βαπόρια της γραμμής έφτασαν στο νησί γεμάτα κόσμο από πιστούς που συρρέουν για να προσκυνήσουν την Χάρη της Παναγίας, αλλά και να τιμήσουν της έλευση του ΠτΔ. Στο μεταξύ τα γκαράζ του πλοίου ήταν γεμάτα αυτοκίνητα και σκάφη τύπου optimist και laser για τους ναυταθλητικούς αγώνες του τριημέρου.

Photo ΠτΔ: ta nea από την επίσκεψη του Π.Παυλόπουλου στα ακριτικά νησιά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.