Οι Έλληνες δεν προκάλεσαν ποτέ κανέναν και υπερασπίζονται τα δίκαιά τους απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη χώρα και γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να νοιώθουμε απόλυτα ασφαλείς. Αυτά δήλωσε σε αποκλειστική δήλωσή του στην «Ανδριακή» και στην κ. Τζηφοπούλου – Κωνσταντινίδη, ο ΠτΔ κ. Προκόπης Παυλόπουλος απαντώντας στο ερώτημα: «Με δεδομένο την ενεργοποίηση του πεδίου βολής Άνδρου καθόλη την διάρκεια του 2018, πόσο ασφαλείς μπορούμε να αισθανόμαστε;»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακυρήχθηκε επίτιμος δημότης της Άνδρου από τον δήμαρχο του νησιού κ. Θεοδόση Σουσούδη κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. «Η Ανδρος χωρίς να υποτιμώ άλλους τόπους και άλλα νησιά είναι το κουκούλι, η επιτομή της ναυτικής ιστορίας». Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος

 

Π. Παυλόπουλος: Ανήκω σε εκείνους που σέβονται τα δικαιώματα του ανθρώπου με κορωνίδα την θρησκεία, αρκει ο πολίτης να γνωρίζει την αλήθεια. Είναι θέμα στάσης απέναντι στην Ιστορία. Η Εκκλησία ήταν πρωτοπόρος κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Είναι το έθνος των Ελλήνων που έδωσε σάρκα και οστά στον Αγώνα για το νεώτερο ελληνικό κράτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.