Η θάλασσα έχει τους δικούς της κανόνες. Απλώνεται χωρίς όρια, όπως κι ο ουρανός… Οριοθετεί όμως την ανθρώπινη συμπεριφορά και διαμορφώνει χαρακτήρες.

Οι μικροί ναυτίλοι που συμμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2018 το οποίο οργανώθηκε στην Άνδρο, φέτος μετά από 10 χρόνια το απέδειξαν περίτρανα.

Με την αγωνιστικότητα, την ικανότητα και την δυναμική τους, άνοιξαν πανιά στο ναυταθλητισμό και στη χαρά που συνεπάγεται κάθε αθλητική διοργάνωση.

Λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομήςΑξίζουν τα εύσημα στους ανθρώπους που έφεραν εις πέρας το εγχείρημα της διοργάνωσης, αλλά και στην ανδριακή κοινωνία που “αγκάλιασε” την προσπάθεια.

Λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής και τα φλας αστράφτουν…

Η πιο μικρή αθλήτρια, από την Πάρο

με τον παγκόσμιο αθλητή του ΝΟΑ Λεωνίδα Τσορτανίδη

Ο πιο μικρός αθλητής από τα Χανιά

με τον παγκόσμιο αθλητή του ΝΟΑ Πέτρο Τσορτανίδη

Laser. Στην απονομή ο Σταμάτης Κουλουμπής από την Blue Star Ferries

Οι της δεύτερης θέσης γενικής κατάταξης

Πρωταθλητής Όμιλος Γαζι Ηράκλειο Κρήτης

Στην τελετή της απονομής παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και απηύθυναν χαιρετισμό οι κ.κ. Πατέρας, Αναστασίου, ο δήμαρχος Άνδρου Θ. Σουσούδης.

Γ. Πατέρας

Η κ. Αναστασίου ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους

Θ. Σουσούδης

Μετά ακούστηκαν τα … τύμπανα και η χαρά κορυφώθηκε.

Για ιστιοπλοϊκές πληροφορίες και όχι μόνο, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου: http://www.noa.com.gr/el/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.