Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) διάρκειας 10 ωρών, στις 19-20 Μαΐου στο Γραφείο Άνδρου ως εξής:

Ω ρ ά ρ ι ο: Σάββατο 19 Μαΐου, ώρες 15:00-20:00 &  Κυριακή 20 Μαΐου, ώρες 09:00-14:00 Εισηγητής: Ιωάννης Κακός Διάρκεια: 10 ώρες

Α φ ο ρ ά: Εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α. 

Αξία συμμετοχής: 100 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30 € υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.) 

 Υποβολή Αίτησης Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν Αίτηση: https://goo.gl/forms/sLvgvvDsuXPA6leg2 

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2718/8-10-2012).

 Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του γραφείου Άνδρου κ. Λευτέρη Βαρούτη στο τηλέφωνο 22820 51490 Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.