Από το σπίτι του Αλέξανδρου και της Χαράς Σταματιάδη, η φωτογραφία της Χαράς στον περσινό Ημιμαραθώνιο για την εφημερίδα.

Το όνομα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ φέρει πλέον ο φετινός Ημιμαραθώνιος που οργανώνεται στο νησί μας το διήμερο 21-22 Απριλίου 2018. Σύμφωνα με προσωπική επικοινωνία του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, κατ’ επιθυμία και απαίτηση της οικογένειας, οι εκδηλώσεις του 2ου Ημιμαραθώνιου Άνδρου που έχουν προγραμματισθεί για το Σαββατοκύριακο θα γίνουν κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή. “Δεν θα το ήθελε ποτέ ο Αλέξανδρος να αναβληθεί κάτι” είπαν χαρακτηριστικά, “ούτε τα προγραμματισμένα χορευτικά, ούτε τίποτα.” Τιμώντας τη μνήμη του κατά την εκκίνηση από την πλατεία Αφανούς Ναύτη θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Αυτός ήταν ο Αλέξανδρος!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.