Άρχισαν από τον Απρίλιο οι τηλεοπτικές μεταδόσεις στο History Channel της Cosmote–TV των μεγάλων εκθέσεων του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Πρόκειται για ένα πακέτο καλλιτεχνικών ταινιών που προβάλλουν την Άνδρο σαν το νησί του πολιτισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε ταινία του Ιδρύματος Γουλανδρή θα μεταδίδεται για κάθε επεισόδιο δέκα τουλάχιστον φορές, γεγονός που σημαίνει ότι η τηλεθέαση αριθμεί εκατομμύρια θεατές στο συνδρομητικό κανάλι.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν, θα μεταδοθούν άλλες δύο ταινίες του Γ. Δάμπαση στο History που αφορούν τόσο τις φυσικές καλλονές και τα μουσεία καθώς και τις 12 σηματοδοτικές διαδρομές με τα μονοπάτια του νησιού.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκπομπών θα προγραμματισθούν για προβολή και οι ταινίες για τον Ανδρέα Εμπειρίκο και τον Mιχάλη Καραγάτση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.